Home FASHION & BEAUTY Fashion Maison Lab en La Bottega lanceren online pop-up collab

Maison Lab en La Bottega lanceren online pop-up collab

Je kunt tijdelijk La Bottega aan halve prijs shoppen!

© MAISON LAB x LA BOTTEGA

Maison Lab en La Bottega hebben de handen in elkaar geslagen voor een online pop-up collectie! Door de samenwerking van de twee Limburgse ondernemers, kan je de komende zes maanden selecte items van La Bottega aan halve prijs scoren.

Maison Lab is door BeCommerce verkozen tot de Beste startende webshop. La Bottega wordt ook wel de meest invloedrijke concept store van de provincie Limburg genoemd. Nu hebben de twee Limburgse ondernemers besloten samen te werken aan een online pop-up collectie.

Aan halve prijs

Onder het motto fashionable en affordable biedt Maison Lab luxemerken aan een minimum korting van 50 procent aan, met een gegarandeerde levering binnen de 48u in de Benelux.

La Bottega heeft een eigen webshop, maar de outlet-afdeling wordt hier niet op aangeboden. Door de samenwerking met Maison Lab in de vorm van een online pop-up store, is dit nu wel online verkrijgbaar op www.maison-lab.be.

 

Vooral items uit de FW16 collectie worden opnieuw in de spotlight gezet. De samenwerking tussen La Bottega en Maison Lab loopt enkel voor zes maanden, dus wees er snel bij!

Lees ook: