Home FASHION & BEAUTY Beauty #LOKDONATION: doneer jouw lockdownlokken en steun zo Think Pink

#LOKDONATION: doneer jouw lockdownlokken en steun zo Think Pink

Kan jij zo direct niet naar de kapper of kom je net een paar centimeter te kort? Wacht dan nog heel even en doneer jouw paardenstaart binnenkort aan het Geef om Haar Fonds.

haar knippen
© Engin Akyurt via Pexels

Vandaag is het moment waar veel mensen op gewacht hebben. Na zo’n twee maanden mogen kappers de deuren opnieuw openen en hun scharen weer bovenhalen. Er komt dus een einde aan veel lockdowncoupes, maar bij Think Pink roepen ze met de campagne #lokdonation op om je haar nog eventjes te laten groeien om het dan vervolgens te doneren.

Had jij al lang haar voor de lockdown? Dan is de kans groot dat het na twee maanden lang genoeg is om het doneren. Doneer jouw paardenstaart dan ook aan het Geef om Haar Fonds van Think Pink. Zo kunnen zij op hun beurt lotgenoten die het financieel moeilijk hebben, helpen bij de aankoop van een pruik. Mis jij eventueel nog enkele centimeters voor je haar lang genoeg is? Stel je kappersbezoek dan nog eventjes uit. Met de campagne #lokdonation vragen ze aan iedereen om zijn of haar lokken nog even te laten groeien om het daarna te doneren.

#lokdonation

Afgelopen week kregen de kappers groen licht van de Veiligheidsraad om vanaf vandaag de deuren weer te openen. Dat de telefoon overal roodgloeiend stond, hoeven we jullie dus vast niet meer te vertellen. De agenda’s van de meeste kappers zijn dan ook vaak overvol. Met hun campagne wil Think Pink kapsalons dus een beetje ontlasten door aan mensen te vragen om een afspraak nog eventjes uit te stellen. Daarnaast is dit ook een goed moment om het Geef om Haar Fonds nog een keer in de kijker te zetten. Heel wat mensen zullen waarschijnlijk nog een hele tijd moeten wachten vooraleer ze in de kappersstoel kunnen kruipen en dan is hun haar misschien lang genoeg om het te doneren.

‘We doen een warme oproep aan alle mannen en vrouwen met een gezonde lockdowncoupe. We vragen de schenkers hun kappersafspraak nog even uit te stellen, hun haar goed te verzorgen en te sparen voor een staart van minstens 30 cm. Want hoe langer de haren, hoe waardevoller ze zijn’, vertelt managing director Heidi Vansevenant.

Heb je zelf geen lange lokken? Draag dan jouw steentje bij door anderen te inspireren. Heb je een korte coupe? Geen zorgen, want ook jij kan helpen. Met de hashtag #lokdonation kan je jouw lockdowncoupe delen op sociale media. Zo help je Think Pink om de campagne meer aandacht te geven en inspireer je anderen om mee te doen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.