Home FASHION & BEAUTY Beauty Deze lipstick blijft zélfs onder je mondmasker urenlang zitten

Deze lipstick blijft zélfs onder je mondmasker urenlang zitten

Getest en goedgekeurd!

lipstick

De trieste waarheid is dat onze lipsticks al zo’n jaar lang het daglicht niet meer hebben gezien. Lipstick dragen onder een mondmasker is immers risky business. Maar… Van een goede bron vernamen we dat er één lipstick is die alles overleeft en ook onder je masker perfect op z’n plaats blijft.

Eigenlijk zijn we maar de boodschapper, want deze gouden tip hoorden we van Jennifer Sullivan, beautyjournalist en host van de bekende beauty podcast ‘Fat Mascara‘. Als red lip lover in hart en nieren testte ze al talloze lipsticks uit in de hoop eentje te vinden die wél mooi blijft zitten onder een mondmasker, en met succes. Ze was laaiend enthousiast over Superstay Matte Ink van Maybelline. ‘Je lippen worden er niet droog van en hij voelt erg comfortabel. En je kan hem ook als lip stain gebruiken als je niet van dat strak omlijnde effect houdt. Hij droogt niet meteen op waardoor je hem met je vingertop op je lippen kan deppen voor een subtieler effect. Iets wat je niet vaak kan met vloeibare lipsticks.’

Toen we de naam van de lipstick hoorden, deed dat bij ons een belletje rinkelen. We onderwierpen deze vloeibare lipstick ooit zelf al eens aan een ultieme test tijdens onze lipsticks versus burgers-challenge. Ook daar kwam hij als een van de meest langhoudende opties uit de test. Want zelfs na enkele happen uit een sappige burger, bleef de lipstick perfect intact. Een andere lipstick die het minstens even goed deed tijdens onze test was Rouge Allure Ink Fusion van Chanel. We hebben er dus het volle vertrouwen in dat deze het ook prima zal doen onder een mondmasker.

Lees ook: