Home FASHION & BEAUTY Fashion Lidl verkoopt momenteel de perfecte festivalschoenen

Lidl verkoopt momenteel de perfecte festivalschoenen

Mooi? Check. Opvallend? Check. Goedkoop? Check.

© angelos michalopoulos via unsplash

De ideale festivalschoenen zijn mooi en opvallend, ze én mogen vuil worden. Ze zijn dus maar beter niet te duur. Lidl verkoopt nu een paar dat aan al die criteria voldoet.

De tijd waarin we gewoon iets uit de kast trokken om naar een festival te gaan, is voorgoed voorbij. Meestal gaan er ettelijke uren – of zelfs dagen en weken vooraf – aan het uitkiezen van de mooiste outfit. Een Instagramwaardige #ootd is pas picture perfect als ook je schoenen volledig in het plaatje passen. En laat die nu net het moeilijkste onderdeel van je look zijn, want je voeten krijgen heel wat te verduren tijdens een festival.

Mooi, makkelijk combineerbaar én opvallend

Urenlang springen en dansen, bier of andere vloeistoffen die rijkelijk in het rond vliegen, ketchup of een andere saus die uit een vettige midnight snack naar beneden druppen, enthousiaste – of lompe – mensen die voortdurend op je tenen trappen… Het is duidelijk: je trekt niet je mooiste of duurste paar schoenen aan op een festival.

Hoe kan je dan toch alle hoofden doen draaien met je schoeisel? Lidl heeft de oplossing. De keten verkopen online de perfecte festivalschoenen. Ze zijn wit, dus ze passen bij elke outfit. Ze zijn goedkoop, want al voor € 19,99 haal je een paar in huis. Bovendien zijn ze bijzonder opvallend, want ze geven licht.

Steel de show

Stel je nu niet onmiddellijk het soort schoen met ledlichtjes in de zool voor, die je als kind droeg. Deze sneakers hebben namelijk veel weg van het bekende PW (Pharrell Williams) Tennis Hu-model van Adidas. Ze zien er niet alleen mooi uit, ze lopen ook als pantoffelts, wat ideaal is voor een lange en vermoeiende festivaldag.

Je kan met een simpele druk op de knop kiezen uit zeven verschillende kleuren, waaronder wit, groen en blauw. Er zijn ook vier kleurwisselprogramma’s. De leds laad je eenvoudig op met een USB-kabel die je er gratis en voor niets bijkrijgt. Dance like nobody’s watching zal iets moeilijker zijn met deze exemplaren aan je voeten. De show stelen wordt daarentegen een makkie! Je kan ze online bestellen op de website. Maten 36 tot en met 41 zijn verkrijgbaar.

Meer kleurtjes:

1 / 5
Rood
Groen
Blauw
Geel
Wit
Rood
Rood

Groen
Groen

Blauw
Blauw

Geel
Geel

Wit
Wit

Nog meer outfitinspiratie: