Home FASHION & BEAUTY Lena Dunham schittert met ‘Girls’-collega Jemima Kirke in realistische lingeriecampagne

Lena Dunham schittert met ‘Girls’-collega Jemima Kirke in realistische lingeriecampagne

Prachtig!

Instagram: @lonelylingerie
Het Nieuw-Zeelandse lingerielabel Lonely staat erom bekend alleen maar met 'realistische' vrouwen te werken en daarbij dan ook geen enkele vorm van fotobewerking toe te passen. Voor zijn laatste campagne wist het label niemand minder dan Lena Dunham en 'Girls'-collega Jemima Kirke te strikken.

Lena Dunham is queen van het realistisch en vooral ook positief zelfbeeld voorop te stellen. De actrice liet zich eerder dit jaar nog negatief uit over foto’s van zichzelf die vervolgens volledig bewerkt werden. 'In de serie 'Girls' kom ik bewust realistisch met mijn lichaam in beeld,' klinkt het. 'Het vervolgens laten bewerken voor een fotoshoot voelt als het soort cognitieve dissonantie dat ik niet kan en wil overwegen.'

 

A photo posted by Lonely Lingerie (@lonelylingerie) on

De keuze van Dunham voor Lonely Lingerie is dan ook niet helemaal verrassend. De foto’s die van Lena en 'Girls'-collega Jemima Kirke (Jessa) gemaakt werden, zijn onderdeel van een online project, 'Lonely Girls', waarin vrouwen in hun eigen leefwereld worden gefotografeerd. Het lingerielabel wil met deze onbewerkte foto’s échte schoonheid tonen – zonder vrouwen te objectiveren – in de hoop dat ze zich wereldwijd iets meer bevrijd zullen voelen van voorgekauwde normen en idealen. Wij zijn fan!

 

A photo posted by Lonely Lingerie (@lonelylingerie) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.