Home FASHION & BEAUTY Fashion Deze laarzen passen haast onder al je jurkjes én rokken deze winter

Deze laarzen passen haast onder al je jurkjes én rokken deze winter

Heb jij ze al in je schoenenkast staan?

© Getty

Van veterlaarzen tot stoere cowboy boots: de laarzentrends voor dit seizoen zijn talrijk en best wel gewaagd. Heb jij echter het budget niet om al die pareltjes in huis te halen? Kies dan voor een lange laars, want die werkt met haast elke jurkje dat in je garderobe hangt.

De jaren zeventig weten dit seizoen onze kleerkast volledig in te palmen: van volumineuze mouwen tot ribfluwelen broeken die onderaan lekker wijd uitlopen. En ook onze schoenenkast moet eraan geloven, want modemeisjes flaneren nu al volop met lange laarzen, ofte afzaklaarzen, en dat in de meest uiteenlopende herfsttinten. Denk maar aan okergeel, camel, donkergroen en bordeaux.

Lange laarzen zou je aanvankelijk enkel onder een kort jurkje of een minirok dragen, maar deze herfst zou je ze beter ook eens onder een midirok gooien. Het geeft je look naast die 70s vibes ook een bourgeois-uitstraling, zeker als je nog een witte blouse met opvallende strik en een rok met ruitjes in de strijd gooit. Bovendien hoef je je zo geen zorgen te maken over panty’s, want je benen blijven door de lange laarzen net zo goed warm. En de kans dat er tegen lunchtijd een ladder in zit, is toch vrij groot. 😜

Hangen er amper rokken of jurken in je kast? Met de juiste broek kan je deze lange laarzen net zo goed uit de kast halen. Kies bijvoorbeeld voor een culotte of de gewaagde lange bermuda. Heb jij nog geen exemplaar in de kast staan? Wij schuimden onze favoriete webshops af op zoek naar de leukste exemplaren.

1 / 7
Lekker lang
Lekker lang
Lekker lang
Lekker lang
Lekker lang
Lekker lang
Lekker lang
Lekker lang
Lekker lang

€ 159,99 – Mango

Lekker lang
Lekker lang

€ 44,99 – Truffle Collection via Asos

Lekker lang
Lekker lang

€ 119 – Zara

Lekker lang
Lekker lang

€ 89,99 – Mango via De Bijenkorf

Lekker lang
Lekker lang

€ 180 – Vagabond via De Bijenkorf 

Lekker lang
Lekker lang

€ 55,99 – Boohoo via Asos

Lekker lang
Lekker lang

€ 117,99 – Asos

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.