Home FASHION & BEAUTY Fashion Een kokerrok oubollig? Meghan Markle bewijst je het tegendeel met dit trendy...

Een kokerrok oubollig? Meghan Markle bewijst je het tegendeel met dit trendy exemplaar

En ze is duidelijk niet de enige koninklijke fashionista die fan is!

© Getty

Een teddyjas, een ribfluwelen broek en een paar enkellaarsjes in slangenprint: onze garderobe huisvest al flink wat klassiekers voor de herfst en winter. Toch is er nog eentje waar wij dankzij Meghan Markle nu spontaan op zullen jagen, namelijk de kokerrok.

Vorige week woonden Prins Harry en Meghan Markle een rondetafelgesprek bij over gendergelijkheid in Windsor Castle. Een serieuze bijeenkomst waarvoor het koppel dan ook een gepaste outfit uit de kast haalde. Prins Harry verscheen naar goede gewoonte in een maatpak. En de hertogin van Sussex? Zij hulde zich voor de gelegenheid in een klassiek stuk, namelijk een kokerrok.

Lekker stijf en formeel horen we je al denken, maar Meghan koos daarbij wel voor een leren exemplaar en dat in onze favoriete herfstkleur bordeaux. De rok is een ontwerp van Hugo Boss en hangt momenteel dan ook in de winkels voor € 399. Om haar look een nonchalante touch te geven, ging Meghan niet voor een blouse, maar wel voor een eenvoudig truitje met V-hals.

Favoriete rok van de royals

En ze is blijkbaar niet de enige koninklijke fashionista die fan is van de kokerrok. De Spaanse koningin Letizia verscheen de dag ervoor in net hetzelfde exemplaar tijdens een officieel uitje in Seoul. Al droeg ze die wel op haar eigen manier. Letizia ging namelijk wel voor een klassieke witte blouse en werkte haar look af met een paar pumps en een clutch. Een tas die dit seizoen trouwens hotter dan ooit is. En mocht je nog twijfelen of de kokerrok de favoriete rok van de royals is: Meghan heeft hem ook nog eens in het groen.

Uiteraard kunnen we ons zo’n Boss-rok helaas niet veroorloven zonder voor de rest van de maand bokes met choco te moeten eten. Maar dat is geen reden tot wenen, want wij zochten én vonden in onze favoriete webshops budgetvriendelijke exemplaren. En dat in imitatieleer! 😉

1 / 5
Copy the look
Copy the look
Copy the look
Copy the look
Copy the look
Copy the look
Copy the look

€ 20,99 – Lipsy via Asos

Copy the look
Copy the look

€ 29,95 – Zara

Copy the look
Copy the look

€ 53,99 – Oasis via Asos

Copy the look
Copy the look

€ 31,99 – Dorothy Perkins via Zalando

Copy the look
Copy the look

€ 39,99 – Oasis via Zalando

Beelden royals: © Getty

Lees ook: