Home FASHION & BEAUTY Beauty Lush lanceert koalazeepje om geld in te zamelen voor de getroffen Australische...

Lush lanceert koalazeepje om geld in te zamelen voor de getroffen Australische dieren

All The Wild Things ligt vanaf 31 januari bij ons in de winkelrekken.

koala
© Getty / Lush

Na de bosbranden in Australië hebben heel wat mensen hun steentje bijgedragen om de getroffen mensen, dieren en natuur te helpen. Iets waar ook Lush aan meedoet. Het merk brengt namelijk een schattig zeepje in de vorm van een koala op de markt om zo geld in te zamelen voor de dieren die getroffen werden gedurende de Australische bosbranden.

Volgende week brengt Lush hun nieuwste product uit. Het gaat om een stuk zeep in de vorm van een koala die de naam All The Wild Things kreeg. De opbrengsten van het zeepje, dat zes euro per stuk kost, gaan naar het Bush Animal Fund, een fonds dat organisaties in Australië steunt die ter plaatse eerste hulp bieden en het leefgebied van dieren herstellen.

‘Van zowel klanten als medewerkers klonk de oproep om op een of andere manier te helpen. We kunnen ons alleen maar voorstellen hoe vreselijk het is tussen de naar schatting miljarden dierlijke slachtoffers op zoek te moeten gaan naar dieren die het wel hebben overleefd’, klinkt het bij het merk.

All The Wild Things

Het zeepje ziet eruit als een koalabeertje en is slechts tijdelijk verkrijgbaar. All The Wild Things is trouwens gebaseerd op de bestverkopende zeep van het merk namelijk Outback Mate. Deze bevat overigens eucalyptusolie en citroengras.

Lush

All The Wild Things is bij ons vanaf 28 januari online verkrijgbaar en vanaf 31 januari in de winkel.

Lees ook: