Home FASHION & BEAUTY Beauty CUTE: deze kitten ear cat-eye wordt de eyelinertrend van 2018

CUTE: deze kitten ear cat-eye wordt de eyelinertrend van 2018

De puuurrrfecte partylook.

cat eye
Hello Giggles

Na jarenlang oefenen hebben we het perfecte eyelinerlijntje eindelijk onder de knie (ahum), dus is het hoog tijd om onze tekenskills verder te ontwikkelen. De trend van 2018 wordt namelijk de kitten ear cat-eye, en wij zijn alvast fan van die speelse look. Morgenavond al eens proberen?

De perfecte cat-eye tekenen is niet makkelijk, en ook deze variant vergt een beetje oefening. Laten we er daarom maar meteen aan beginnen! Eerst en vooral heb je tape, glitter, concealer en natuurlijk ook vloeibare eyeliner nodig. Die laatste 2 heb je waarschijnlijk al ergens liggen, dus die hoef je al niet meer in huis halen. Handig!

Wil je je dagelijkse eyelinerlijntje wat meer pit geven of heeft je feestmake-uplook nog wat extra glamour nodig? Probeer onderstaande stappen dan meteen even uit.

  1. Met de tape ga je de contour van het kattenoor maken. Het opkleven is soms een beetje prutswerk, maar daarna hoef je het het vlak alleen maar in te kleuren.
  2. Neem nu je eyeliner en teken een lijntje langs je bovenste wimperrand. Je kan zwart gebruiken, zoals in het voorbeeld, maar je kan ook voor een fel of metallic kleurtje kiezen. Wees creatief!
  3. Heb je hier en daar toch een paar foutjes gemaakt? Doe dan een beetje van je concealer op een klein kwastje en werk alles een beetje bij. Geen kat (ha!) die het zal merken.
  4. Last but not least kan je de look extra feestelijk te maken door wat glitter toe te voegen. Het resultaat is ideaal voor oudejaarsavond!
Bron: Hello Giggles

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.