Home FASHION & BEAUTY Kate Middleton draagt een jurk van €59 voor haar foto’s met George

Kate Middleton draagt een jurk van €59 voor haar foto’s met George

Een prinses zonder grootheidswaanzin

Je hoeft geen jurk van duizend euro te dragen om stijlvol te zijn. Kate Middleton is daar het levende bewijs van. Voor de officiële foto's van haar gezin draagt de prinses een jurk van het Franse merk Séraphine. Prijskaartje… €59!

Kate Middleton toont op de officiële foto's van haar kersverse zoontje George een stralende glimlach, een schitterend figuur en een naturlijke elegantie.

De prinses is dol op het merk Séraphine. Voor de foto's draagt ze een fuchsia jurk van de zwangerschapscollectie. Prijskaartje… slechts 59 euro! De V-hals eindigt onder de borst in een knoop en het stof valt mooi in plooien. De jurk doet het silhouet van de jonge moeder perfect uitkomen.

De hertogin van Cambridge heeft al eerder laten zien dat ze van eenvoudige dingen houdt. Ze draagt wel vaker merken als Zara, TopShop of zelfs Gap.

Moraal van het verhaal: met de juiste houding kan je in elk merk stijlvol zijn! Al moeten we toegeven dat dat als prinses net iets makkelijker gaat.

Heb jij ook zin om je bolle buik in dezelfde jurk als Kate te showen? Ga dan snel naar de site om hem te bestellen. Je zal wel een beetje geduld moeten hebben: de prinsessenjurk is pas vanaf 16 september weer verkrijgbaar!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.