Home FASHION & BEAUTY Fashion Karl Lagerfeld laat capsulecollectie ontwerpen door dit supermodel

Karl Lagerfeld laat capsulecollectie ontwerpen door dit supermodel

Ze wordt de nieuwe Gigi Hadid genoemd.

Karl Lagerfeld zet het nieuwe jaar in met een heel opmerkelijke aankondiging: de legendarische ontwerper zal voor zijn volgende collab namelijk samenwerken met supermodel Kaia Gerber. De dochter van iconisch 90’s-model Cindy Crawford is amper 16 jaar oud!

Laat haar jonge leeftijd je niet misleiden; Kaia Gerber is overduidelijk in de wieg gelegd voor de modewereld. Ze lijkt als twee druppels water op haar moeder Cindy Crawford, die tijdens haar hoogjaren als model in de nineties een favoriet was van ontwerper Karl Lagerfeld. Op de onderstaande foto uit 1993 zie je (van links naar rechts) Cindy Crawford, Karl Lagerfeld en Claudia Schiffer.

Zo moeder, zo dochter

Nu Crawfords dochter de eerste stappen zet om haar moeder op te volgen, onthaalt Karl Lagerfeld de jonge Kaia met open armen. Kaia liep vorig jaar al op de catwalk voor Chanel, en nu mag de tiener een capsulecollectie ontwerpen voor het merk dat Karl Lagerfelds naam draagt.

Veel details over de collab zijn er nog niet bekend, maar het is ongetwijfeld een heel slimme zet van Lagerfeld om het jonge publiek aan te spreken. De samenwerking tussen Tommy Hilfiger en Gigi Hadid (die dit jaar aan de vierde en laatste Tommy x Gigi-collectie toe is) legde het merk immers geen windeieren. Lagerfeld hoopt hetzelfde succesverhaal uit te bouwen voor zijn eigen merk door Kaia – die nu al de nieuwe Gigi Hadid wordt genoemd – onder de arm te nemen.

Als wij een voorstel mogen doen, mag de collab ‘Kaia x Karl’ gedoopt worden. De twee namen klinken zelfs fantastisch samen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.