Home FASHION & BEAUTY Instant zelfvertrouwen : Geheimpjes van de beauty-expert

Instant zelfvertrouwen : Geheimpjes van de beauty-expert

3. Focus je op jezelf en niet op iemand anders.

Flair & ICI PARIS XL

Wil je zelfverzekerd overkomen? Dan is het belangrijk om goed in je vel te zitten. Gelukkig zijn er meteen een paar kleine dingetjes die je kan doen om je zelfvertrouwen een boost te geven, en daar willen ze ons bij ICI PARIS XL graag bij helpen.

We maken het allemaal wel eens mee: als je net van de kapper komt, of als je voor een avondje uit meer aandacht aan je make-up hebt besteed, voel je je meteen een stuk beter in je vel. Het zijn dus vaak de kleine dingen die helpen om je zelfvertrouwen wat op te krikken. De beauty-experts van ICI PARIS XL zijn hier zelfs speciaal voor opgeleid en willen ons daar maar al te graag bij helpen.

Dankzij hun tips & tricks en advies op maat helpen ze hun klanten de beste versie van zichzelf naar boven te halen. Het begint eerst met een peptalk van krachtige quotes die je onderdompelen in de sfeer, afgebeeld op een fictieve productlijn. Met slogans als ‘Is het weekend wel klaar voor mij?’, ‘Hij zal alleen oog hebben voor mij’ en ‘Staren mag, kijken niet’ geeft ICI PARIS XL het zelfvertrouwen van zijn klanten op speelse wijze een boost. Toegegeven, we houden allemaal wel stiekem van cheeky quotes.

In afwachting van je bezoekje aan de Beauty Experts van ICI PARIS XL, geven we je deze 5 handige tips voor een instant zelfvertrouwen boost:

1. Een klassieker? Dat is ongetwijfeld een vleugje rode lipstick. Het enige waar je op moet letten, is dat je de juiste tint en textuur gebruikt, maar daar kunnen de Beauty Experts je zonder problemen mee helpen.

2. Wij vrouwen vinden het soms moeilijk om complimentjes te aanvaarden. Het is belangrijk om dat net wél te doen, want anders is het heel moeilijk om je zelfvertrouwen op te krikken.

3. Focus je op jezelf en niet op iemand anders. Je collega heeft misschien eyeliner die altijd on fleek zit, maar jij hebt dan weer een glowy huidje waar je trots op kan zijn. Kijk daarom eens goed naar jezelf en naar wat jij nodig hebt.

4. Het zit hem in de kleine dingen. Verander bijvoorbeeld eens van parfum. Je vertrouwde geur ben je vaak al zo gewoon dat je hem amper nog ruikt, maar een nieuw luchtje kan wonderen doen voor je zelfvertrouwen. Niets zo leuk als je lover die plots zegt dat je lekker ruikt, toch?

5. Concentreer je op je sterke punten. Iedereen heeft minpuntjes, maar die kan je makkelijk verdoezelen door je positieve kenmerken uit te spelen. Heb je volle lippen? Benadruk die dan met een leuke lipstick. Of misschien heb jij opvallende jukbeenderen, die je met een vleugje highlighter nog wat extra in de kijker kan zetten?
 

Lees ook: