Home FASHION & BEAUTY Hier scoor je de oude ZARA-collecties voor véél minder geld

Hier scoor je de oude ZARA-collecties voor véél minder geld

Oh. My. God.

Lefties
Heb jij aan het eind van je salaris altijd een stukje maand over en is dat voornamelijk te wijten aan je vrijpostige shopgedrag? Same here. Maar daar komt vanaf nu verandering in, want er bestaat namelijk een speciale shop waar je oude ZARA-collecties voor een prikje kunt scoren!

Heaven! Althans, dat zou je bijna denken. Want een winkel waar je alle voorgaande collecties met al haar musthaves kunt scoren voor een prikje, kan alleen maar de hemel zijn. Toch is er  één plekje op aarde waar je naar hartelust spotgoedkope stuks kan shoppen: Lefties. En er bestaat zowel een fysieke als eenonline store waar al je shopping dreams werkelijkheid kunnen worden.

Lefties

Het Spaanse Lefties is een onderdeel van Inditex, het moederbedrijf waar onder andere ook Berhska, MANGO, Stradivarius en Pull & Bear onder vallen. Lefties is een outlet waar de 'restjes' van alle voorgaande ZARA-collecties verkocht worden. Volgens persbureau Reuters zouden er wel plannen zijn om ook onder de naam Lefties zelf eigen collecties uit te brengen.

Helaas is er ook slecht nieuws… Voor een fysieke Lefties-shop moet je al naar Spanje, Mexico, Rusland of Qatar, en ook online kan je enkel vanuit die landen een bestelling in de dichtsbijzijnde winkel plaatsen. Wij hopen van harte dat er snel ook een winkel naar België komt!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.