Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Bootylicious!

LOVE: Fox Factor, het gloednieuwe Belgische jeanslabel voor curvy lady’s

Joehoe, er is een nieuw modemerk van Belgische bodem! Denim brand Fox Factor lanceerde deze maand zijn eerste collectie jeansbroeken speciaal voor curvy vrouwen. Wij zijn fan!

We droomden er al lang van en nu zijn ze er eindelijk! Het gloednieuwe Belgische denimmerk Fox Factor lanceerde deze maand zes high waist jeansbroeken voor lady's met prachtig vrouwelijk vormen. Om een uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en mooie wassing te garanderen, werkte het merk samen met de beste Italiaanse stoffenleveranciers. Dames met curves hoeven vanaf nu dus niet meer eindeloos te zoeken naar die perfecte broek, de jeans van Fox Factor zijn elegant en helemaal on trend.

 

Bootylicious

Fox Factor is het geesteskind van Kim Seghers, een jonge Belgische die streeft naar gelijkheid bij vrouwen. Al snel ontdekte Kim dat hippe shops vaak ophouden bij maat 42 en 'plus size'-kleding meestal minder mooi en modieus was. Omdat de jonge onderneemster ervan overtuigd is dat alle vrouwen – ongeacht hun kledingmaat – het verdienen om zich queen te voelen, lanceerde ze dus begin dit jaar haar eigen label: Fox Factor. Doordat het denimmerk gebruikmaakt van innoverende technologieën, wordt ervoor gezorgd dat de jeans de juiste rondingen omarmt en afslankt waar nodig. Daarna worden de kwaliteitsvolle jeans individueel handgewassen in la bella Italia. Een pièce unique met een eigen karakter. Net wat jij verdient!

 

 

Waar kopen?

De eerste collectie is voorlopig online beschikbaar in zes high waist modellen van maat 42 tot 52. In de zomer worden acht extra modellen toegevoegd.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '