Home FASHION & BEAUTY Fashion Dankzij deze Harry Potter-leggings sport jij vanaf nu in stijl

Dankzij deze Harry Potter-leggings sport jij vanaf nu in stijl

Al zijn ze natuurlijk ook ideaal om in te chillen...

Harry Potter
Black Milk Clothing

Ben jij nog op zoek naar een leuke sportlegging? Haal je galjoenen dan al maar boven, want het Australische merk Black Milk Clothing brengt een sportcollectie uit die gebaseerd is op de wereld van Harry Potter. Accio, portefeuille!

Black Milk Clothing heeft vandaag hun allernieuwste sportcollectie uitgebracht en het is niet moeilijk om te zien waar het Australische merk haar inspiratie vandaan gehaald heeft. Speciaal voor alle Potterheads brengen ze namelijk een reeks van leggings uit die gebaseerd zijn op de verschillende afdelingen van Zweinstein.

Het design van de leggings is redelijk subtiel. Ze zijn namelijk volledig zwart, maar aan de zijkant van iedere broek vind je een streep in de kleuren van Huffelpuf, Ravenklauw, Zwadderich of Griffoendor. Bonus: ze bevatten ook een klein zakje waar je je telefoon in kan stoppen.

Verder kan je ook nog topjes, T-shirts en sweaters bestellen om je sportoutfit compleet te maken. Al zijn deze items natuurlijk ook ideaal om in te chillen en gezien de weersomstandigheden verkiezen wij toch eerder optie twee!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.