Home FASHION & BEAUTY Beauty Een aparte handtas voor je lippenstift? Louis Vuitton komt met opmerkelijke lipstick...

Een aparte handtas voor je lippenstift? Louis Vuitton komt met opmerkelijke lipstick case

Of de tas echt een doel heeft, is een andere zaak.

© Melanie Pongratz via Unsplash
© Melanie Pongratz via Unsplash

Raak jij jouw lippenstift ook vaak kwijt in die overvolle schoudertas? Dan heeft Louis Vuitton een ‘handige’ oplossing voor jou. Het Franse designermerk brengt een miniem handtasje uit waar precies twee lipsticks in passen. Of het echt de moeite is om aan te schaffen, trekken we sterk in twijfel. Wel staat vast dat je in deze tasjes niet lang hoeft te zoeken naar jouw favoriete lipkleur.

Je kan de take-me-everywhere lipstick case nog net met het blote oog waarnemen, zo klein is het. Creatief directeur Nicolas Ghesquièr liet zijn fantasie de vrije loop tijdens het ontwerpproces van dit kokertje. Het ziet er alleszins schattig uit, zo’n tasje voor een lippenstift. De prijs daarentegen, doet ons bleek wegtrekken. Hoewel Louis Vuitton gekend staat voor z’n woekerprijzen, is € 1090 echt wel een brug te ver.

Multifunctioneel kokertje

Louis Vuitton besloot van deze lipstickhouder twee varianten uit te brengen. Zo heb je er eentje in de iconische donkerbruine kleur met gouden details en een lichter exemplaar met zilveren sluiting. Allebei worden ze versierd met het bekende Louis Vuitton-logo.

Bij het kleine tasje komt een gouden (of zilveren, afhankelijk van welke variant je kiest) ketting zodat je ‘m op verschillende manieren kan dragen. Als crossbody, halsketting of sleutelhanger aan een andere tas. Die laatste optie lijkt ons nog het handigst.

Extra verrassing

Als je de lipstickhouder openklapt, zie je in de dop een spiegeltje zitten. Die is bedoeld voor een snelle touch up op weg naar een feest of een zakelijke afspraak. Nochtans vrezen we dat je in dat petieterige spiegeltje hoogstens een mondhoek zal kunnen waarnemen. Louis Vuitton beweert dat als je goed propt, er niet een, maar twee lippenstiften in passen. Zo kunnen fashionista’s in geval van twijfel twee kleuren meesjouwen.

Later deze maand zal de take-me-everywhere lipstick case online verschijnen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.