Home FASHION & BEAUTY Beauty Dit zijn volgens de stylist van Kylie Jenner de 3 grootste haartrends...

Dit zijn volgens de stylist van Kylie Jenner de 3 grootste haartrends voor 2020

Ga jij deze lente voor een nieuw kapsel?

haartrends
© Jens Mollenvanger / Tjorven Boucher

Ga jij deze lente voor een nieuwe coupe, maar ben je momenteel nog een beetje inspiratieloos? Laat je dan inspireren door Andrew Fitzsimons. Andrew is de haarstylist van onder andere Kylie Jenner en in een interview met Cosmopolitan UK vertelde hij alvast wat meer over de 3 grootste haartrends van 2020.

Trend 1: sterk en gezond haar

Volgens Andrew gaan we ons in 2020 meer focussen op de gezondheid van ons haar. ‘Als het op make-up en haar aankomt, grijpen mensen terug naar de basics. Een sterke en gezonde basis is hiervoor het belangrijkst.’ We laten stylingapparaten steeds meer achterwege en we gaan ons haar ook minder kleuren. We geven meer aandacht aan het herstellen en gezond houden van onze lokken.

Trend 2: halflang en kaarsrecht

View this post on Instagram

Kiki and Koko Take Kalabasas ? @backgrid_usa

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Halflang en steil haar is terug van weggeweest. De laatste jaren draaide alles om textuur en beach waves, maar anno 2020 mag het er gerust wat meer gepolijst uitzien. Wil jij dus een kapsel dat echt on trend is? Vraag aan je kapper dan om een korte bob te knippen en investeer in een aantal producten die voor extra glans zorgen en je haar pluisvrij houden.

Trend 3: kort met textuur

Droom jij al jaren van een kort kapsel, maar bedacht je telkens weer een excuus om het niet te doen? Ga er dit jaar dan helemaal voor. Korte kopjes zijn weer ontzettend populair en al zeker als het er lekker messy en nonchalant uitziet.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.