Home FASHION & BEAUTY Fashion Grootste Primark ter wereld krijgt eigen Disneycafé

Grootste Primark ter wereld krijgt eigen Disneycafé

Het perfecte excuus om een tripje naar Birmingham te plannen.

© wikicommons

Volgende maand opent in het Engelse Birmingham de grootste Primark ter wereld. Die supershop is zo groot dat je er letterlijk een hele dag kan spenderen. En nu krijgt hij ook nog eens zijn eigen Disneycafé!

De winkel, die op 11 april opent, zal uitgerust zijn met een eigen nagel- en make-upstudio. Daarnaast zullen er ook een haarsalon en barber aanwezig zijn. Je zal er spullen kunnen laten personaliseren en drie unieke drink- en eetgelegenheden zullen er hun thuisbasis hebben. Geen wonder dat de winkel vijf verdiepingen zal tellen en zo’n 15.000 vierkante meter zal innemen.

Magische Disneydroom

Van het eerste cafeetje kennen we nu ook het thema: Disney. Dat bedrijf zelf zal het nieuwe café in de winkelketen uitbaten. Het zal het eerste Disneycafé zijn dat voor iedereen toegankelijk is, want de andere vestigingen bevinden zich enkel in de Disneyresorts en op Disneys cruiseschepen. Veel details over het café wil de keten nog niet lossen, maar dat weerhoudt ons er niet van al wat weg te dromen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

We stellen ons een magische plek voor vol Primark- en Disneysnuisterijen en personeel in prinsessenjurken of met Micky Mouse-oortjes. Drankjes met de namen van onze favoriete personages en eten in Micky Mouse-thema zien we ook wel zitten. Ja, wij zitten al op onze roze Disneywolk na het horen van dit nieuws. Tripje naar Birmingham, iemand?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.