Home FASHION & BEAUTY Beauty ZIEN: deze zomerse en glowy make-uplook van Rihanna gaan wij vanavond proberen

ZIEN: deze zomerse en glowy make-uplook van Rihanna gaan wij vanavond proberen

Na een pauze van 3 maanden is de zangeres weer terug met een hilarische tutorial.

rihanna
© YouTube Fenty Beauty By Rihanna

Het is ondertussen alweer zo’n drie maanden geleden dat Rihanna nog eens een tutorial opnam voor haar YouTubekanaal Fenty Beauty, maar ondertussen is de zangeres back in business. In een nieuwe video laat RiRi ons zien hoe je op een natuurlijke manier blush en bronzer in crèmevorm kan aanbrengen. Vanavond meteen eens proberen!

De afgelopen weken konden we al van heel wat zonnige dagen genieten. Resultaat? We krijgen meteen meer zin om te experimenteren met felle kleuren en zomerse make-uplooks. Rihanna laat in haar laatste tutorial alvast zien hoe het moet. Zij creëerde met enkele producten in crèmevorm een heel glowy en natuurlijke look. We like!

‘Dit is één van mijn favoriete looks en ik draag mijn make-up de laatste tijd erg vaak op deze manier’, aldus de zangeres. Om haar gelaat te egaliseren, brengt ze eerst een laagje foundation aan. Vervolgens gaat ze aan de slag met twee nieuwe producten van Fenty Beauty namelijk de Cheeks Out Freestyle Cream Blush en de Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer. Deze brengt ze aan met een make-upborstel. ‘Voor mij is een kwast iets handiger omdat ik vaak gehaast bent’, aldus de zangeres. Maar ze geeft ook aan dat je perfect je vingers kan gebruiken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Om haar look af te werken, brengt ze nog een vleugje mascara en wat lipgloss aan. Wij zijn alvast onder de indruk van het resultaat. Het ziet er ontzettend natuurlijk uit én het geeft je gelaat die prachtige zomerse glans.

Lees ook: