Home FASHION & BEAUTY Beauty Vergeet witte tanden, gekleurde tanden zijn officieel een ding

Vergeet witte tanden, gekleurde tanden zijn officieel een ding

En de prijs voor 'meest wansmakelijke beautytrend van het jaar' gaat naar...

Chrom

Het jaar is bijna om, dus gooit de beautyindustrie er nog snel een bizarre beautytrend bovenop. Witte tanden zijn zó 2017. Net zoals er nagellak bestaat voor je nagels, bestaat er nu ook tandlak voor je tanden. Gouden glittertanden: ideetje om je eindejaarslook mee te vervolledigen?

Terwijl iedereen allerlei middeltjes en behandelingen uitprobeert om wittere tanden te krijgen, besloot het Amerikaanse merk Chrom dat het tijd was voor het tegenovergestelde: tanden met een kleurtje. Zelf omschrijven ze het als een tandlak die je, net als nagellak, kan aanbrengen en verwijderen in slechts enkele seconden. De kleur blijft 24 uur zitten en vervaagt niet terwijl je eet of drinkt. Chrom verzekert bovendien dat de tandlak helemaal veilig is en geproduceerd werd onder toeziend oog van tandartsen. Gelukkig maar, we hoeven ons dus helemaal geen zorgen te maken als we met onze roze tanden gaan dineren.

David Silverstein, de eigenaar van het merk Chrom, heeft in ieder geval het volste vertrouwen in zijn lancering: ‘Wij zien dit als een trend die voor gelijk welke gelegenheid moet kunnen, zowel een avondje uit als een doodgewone werkdag op kantoor’, vertelt hij aan New York Post. ‘Voor je gaat werken kan je bijvoorbeeld één tand lakken in een kleurtje dat matcht met je nagellak’, voegt hij er nog aan toe.

De tandlak bestaat al in allerlei kleuren, van roze tot felblauw en metallic goud. We zijn niet meteen van plan om met een felroze stel tanden naar kantoor te vertrekken, maar geef toe: het kan wel interessante Instagramfoto’s opleveren. En het idee van een paar metallic gouden tanden klinkt op zich nog niet zó gek, de Kardashians durven ook al eens de deur uit gaan met een gouden grill in hun mond. Al wekt zo’n laagje gouden tandlak toch vooral de indruk dat je een tandartsbezoek net iets te lang hebt uitgesteld.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.