Home FASHION & BEAUTY Fashion Leuke geheimen die je móét weten over Primark

Leuke geheimen die je móét weten over Primark

Medewerkers van de winkel verklappen een aantal heel handige tips.

© Belga images & Instagram @primark

We houden van shoppen in Primark. Fashionable items scoren die net van de catwalk lijken te komen, maar in onze grote papieren zak belanden aan heel scherpe prijzen. Een aantal medewerkers geven nu wat inside information die ons volgende bezoekje aan de keten nóg aangenamer zal maken.

New new new

De winkels krijgen élke dag een nieuwe voorraad kleding binnen. Vind je dat truitje niet meer in jouw maat? Niet getreurd! Kom gewoon een andere dag terug en je hebt een grote kans dat het er opnieuw vrolijk tussen hangt.

Early bird

Het is altijd heel druk in Primark en je kan niet meer op één hand tellen hoeveel van die shoppingbags je al tegen je knie kreeg. Auwtsch! Het allerbeste moment om rond te neuzen in de winkel is eigenlijk ‘s morgens net als de winkel open is gegaan of een klein uurtje voor sluitingstijd.

No match

Een heel belangrijke les is: vertrouw niet op de kledinghangers. De maten die op de kapstok staan, komen in veel gevallen niet overeen met de maat van het kledingstuk dat eraan hangt. Om een miskoop te vermijden, check je dus best de maat in het etiketje zelf.

Tafels

De broeken, truien of T-shirts op de tafels liggen wel degelijk in een bepaalde volgorde. Ze zijn gesorteerd van kleine naar grote maten. Begin dus niet als een wilde door de stapels te rommelen, maar denk logisch na.

Zwarte lijst

Elke Primark heeft een zwarte lijst waarop klanten staan die de medewerkers niet meer graag zien langskomen in de winkel. Op die ‘book of faces’ staan foto’s van de bewakingscamera van mensen die iets stalen of die echt onvriendelijk waren.

Korting

Merk je op dat er een klein gaatje in of een vlek op een kledingstuk zit, meldt dat dan zeker aan de kassa. Je kan immers 10 procent korting krijgen op dat item.


Lees ook: