Home FASHION & BEAUTY Fashion Flair’s Angels x Tiany: Soldenshoppen als een pro

Flair’s Angels x Tiany: Soldenshoppen als een pro

Flair’s Angels zijn eindelijk weer uit hun schoonheidsslaapje ontwaakt en klaar voor een seizoen vol hilarische modetips en –tricks! Ze maken deze zomer onze Belgische kust onveilig in stijl en krijgen daarvoor hulp van hun meest fashionable vrienden. Deze week geeft überfashionista Tiany Kiriloff de allereerste opdracht én kan je een nieuwe outfit winnen.

Je kent Tiany natuurlijk als Instagram-inspiratie en mede-oprichter van modewebsite Belmodo.be. Wanneer ze even niet rond de wereld jetset, vind je la Kiriloff in Knokke met haar kids en hubby, waar ze haar tijd verdeelt tussen surfen, het strand opruimen – Tiany is een echte eco warrior! – en shoppen natuurlijk. 

Haar opdracht voor de Angels is dan ook toepasselijk: laat zien wat voor moois er in de solden te scoren valt met € 100. Je hoeft immers geen enorm budget te hebben om mee te zijn met de laatste trends of te investeren in een tijdloze classic. Om het met de woorden van Tiany te zeggen: may the best woman win!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

WIN WIN WIN

Ben je fan van de outfits van onze Angels? Dan is dit je geluksdag want je kan zo’n toplook ter waarde van € 100 winnen! Wat moet je doen? Beantwoord onderaan de wedstrijdvraag, laat je gegevens achter en fingers crossed! Vergeet ook zeker niet aan te duiden of je de outfit van Marieke of Catherine wil.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten