Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: Nail Tape van Kruidvat

Flair Beauty testteam: Nail Tape van Kruidvat

‘Het is even zoeken hoe je de tape gebruikt, maar mijn manicure-at-home zag er nog nooit zo netjes en professioneel uit.’

Laura (30), webredactrice, werkt sinds 2016 bij Flair en leerde de kneepjes van het beautyvak van haar mama. Dankzij haar gaat ze nooit de deur uit zonder SPF en voorziet ze bij het aanbrengen van haar dagcrème ook steeds haar hals, decolleté en handen van een likje. Laura zou een moord begaan om elke dag uit bed te rollen à la Brigitte Bardot, maar helaas laten haar eyelinerskills dat niet toe. Koreaanse sheetmasks zijn dan wel weer haar ding, net als mani- en pedicures en opvallende lipstick.

Nail Tape van Kruidvat: 9/10

Prijs/kwaliteit:

Kruidvat staat bekend om z’n democratische prijzen. Dit flesje peel-off nail tape kost dan ook maar een luttele € 2,99. Een meer dan eerlijke prijs, lijkt me.

Textuur/geur:

De geur is ietwat chemisch, maar vrij subtiel. De textuur is te vergelijken met een basecoat. Eenmaal opgedroogd voelt de tape aan als zacht rubber.

Gebruik:

Voor je aan je manicure begint, breng je de nail tape volledig rond je nagel aan. Doseren is niet makkelijk. Het is moeilijk in te schatten hoeveel je moet aanbrengen om het gewenste resultaat te bekomen. Zodra je klaar bent met lakken, mag je de tape weer verwijderen. Je nagels moeten dus nog nat zijn. Dat is eventjes een gedoe, maar met behulp van een pincet en geduld is het uiteindelijk gelukt.

Pluspunten:

Mijn manicure-at-home zag er nog nooit zo netjes en professioneel uit. I like!

Minpunten:

Het aanbrengen en verwijderen van de nail tape neemt wat tijd in beslag. Ik zou de tape dus enkel gebruiken als ik mijn tijd kan nemen voor een manicure.

Een blijver?

Ladies and gentlemen, we have a winner! Deze nail tape is zeker en vast een blijver voor mij. Het is even zoeken hoe ‘m te gebruiken, maar het resultaat is werkelijk verbluffend.

1 / 4
Nail Tape aanbrengen
Nagels lakken
Nail Tape met behulp van een pincet weer verwijderen
Klaar!
Nail Tape aanbrengen
Nail Tape aanbrengen

Nagels lakken
Nagels lakken

Nail Tape met behulp van een pincet weer verwijderen
Nail Tape met behulp van een pincet weer verwijderen

Klaar!
Klaar!

Productinfo:

Peel-off nail tape – € 2,99 – Kruidvat

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.