Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: Bi-Phase Micellar Water van L’Oréal

Flair Beauty testteam: Bi-Phase Micellar Water van L’Oréal

'Het product reinigt de huid in twee fasen: de oliefase die zelfs de meest hardnekkige producten verwijdert en de waterfase om de huid in alle zachtheid te reinigen.'

Eva (24) komt de deur niet uit zonder een laagje mascara. Naast een grote obsessie voor fashion & beauty heeft deze Russische ook een liefde voor rode lipstick, die bijna even sterk is als haar girl crush op Victoria Beckham.

Bi-Phase Micellar Water van L’Oréal: 9/10

Prijs/kwaliteit

€ 7,49 is een goede prijs voor een kwaliteitsvol product.

Geur/textuur

De textuur is rijker dan van een gewoon micellaire water, omdat het product ook olie bevat. Ik merk niet meteen een opvallende geur.

Pluspunten

Door de toegevoegde olie kan je zelfs waterproof mascara met gemak verwijderen, zonder dat je hard moet wrijven. Zo irriteren mijn ogen minder, wat een groot pluspunt is omdat ik dagelijks contactlenzen draag. Mijn huid voelt heel zacht aan na de reiniging. Bovendien is hij geschikt voor de gevoelige huid.

Minpunten

Ik kan niet meteen iets bedenken om eerlijk te zijn.

Zou ik het opnieuw kopen?

Zeker, maar voorlopig kan ik lang doen met de fles van 400 ml.

Het product reinigt de huid in twee fasen: de oliefase die zelfs de meest hardnekkige producten verwijdert en de waterfase om de huid in alle zachtheid te reinigen. Het is belangrijk om de fles even te schudden voor je het product aanbrengt op een wattenschijfje. Je hoeft niet te wrijven over de ogen of lippen, eventjes deppen volstaat om daarna de mascara of lippenstift te verwijderen.

Bi-Phase Micellar Water – € 7,49 – L’Oréal Paris, verkrijgbaar bij Di en Kruidvat.

Lees meer beautyreviews:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.