Home FASHION & BEAUTY Beauty Geen fan van foundation? Deze getinte dagcrème is de favoriet van Meghan...

Geen fan van foundation? Deze getinte dagcrème is de favoriet van Meghan Markle

Zo'n gezonde glow willen wij ook wel!

Meghan Markel
© Getty

Vandaag mag het dan wel weer een pak kouder zijn, maar de zomer moet natuurlijk nog beginnen. Ben jij daarom nog op zoek naar een getinte dagcrème die jouw foundation kan vervangen tijdens de warme zomermaanden? Neem er dan snel pen en papier bij, want dit exemplaar is alvast de favoriet van Meghan Markle.

Ga jij normaal gezien de deur niet uit zonder een laagje foundation? Dan schakel je in de zomer wellicht over naar een BB cream of een getinte dagcrème. Deze gaan je huid nog steeds egaliseren, maar ze voelen vaak een stuk lichter aan dan een fond de teint.

Wereldwijde favoriet

Net zoals bij foundation is ook het aanbod van getinte dagcrèmes enorm, dus een beetje advies is meer dan welkom. Meghan Markle zweert alvast bij de Tinted Moisturizer van Laura Mercier en zij is niet de enige die fan is van het beautyproduct. Het item wist online namelijk al duizenden positieve reviews te verzamelen.

De getinte dagcrème van Laura Mercier bevat niet alleen SPF 30, maar verder zitten er ook ingrediënten in zoals vitamine E en C die je huid gaan hydrateren. Verder voelt de formule erg licht aan op je huid, maar je kan de dekking wel opbouwen om eventuele imperfecties te verbergen. Meghan Markle verklapte alvast dat dit haar favoriete product is om haar huid die gezonde glow te geven, maar het item heeft nog veel meer fans. ‘Dit is mijn favoriete getinte dagcrème. Je kan het product makkelijk aanbrengen en het lijkt alsof je helemaal geen make-up op hebt. Mijn huid ziet er ontzettend egaal uit, de formule voelt erg licht aan én hij bevat ook nog eens SPF30’, klinkt het in één van de reacties.

Net zoals de favoriete foundation, de Luminous Silk van Giorgio Armani, van Meghan Markle is ook deze getinte dagcrème aan de duurdere kant. Zo betaal je 49 euro voor een tube van 50 ml.

De Tinted Moisturizer van Laura Mercier is online verkrijgbaar bij De Bijenkorf.

Lees ook: