Home FASHION & BEAUTY Fashion Wijnliefhebber? Dan is de handtas die Gigi Hadid droeg tijdens NYFW, ongetwijfeld...

Wijnliefhebber? Dan is de handtas die Gigi Hadid droeg tijdens NYFW, ongetwijfeld iets voor jou

Photonews

Dat New York Fashion Week een onuitputtelijke bron van mode-inspiratie is, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Ook wij plukken er maar wat graag trends van de catwalk én uit de streetstylescene om volgend seizoen meteen uit te proberen. Maar de handtas waarmee Gigi Hadid in de Big Apple gespot werd, prijkt zonder enige twijfel bovenaan op onze wishlist. En die van elke wijnliefhebber, vermoeden we!

Net als alle toonaangevende mensen in het modewereldje, schoof ook Gigi Hadid tijdens New York Fashion Week de voetjes onder tafel voor het prestigieuze #BoF500-diner. Hoewel de outfits die avond op zich al een ware streling voor het oog zijn, was het het accessoire van het 23-jarige model dat the talk of the town werd. Gigi verscheen er aan de zijde van haar zusje Bella in een verbluffende okergele jumpsuit van de Amerikaanse ontwerper Brandon Maxwell, met in haar hand een doorzichtige tas waarin niets meer dan een fles sprankelende rosé zat. Wat heeft een mens meer nodig, toch?

Paradepaardje van Brandon Maxwell

De tas maakte de dag voordien nog maar zijn debuut tijdens de Brandon Maxwell-show, waarin Gigi meeliep. Hoewel ze toen niet the lucky one was om de tas op de catwalk te showen, mocht ze de must have wel als eerste meenemen voor een avondje uit. Toen Maxwell zelf een foto van de voorjaarstrend op Instagram deelde, gingen heel wat volgers meteen uit hun dak. De feedback varieerde dan ook van ‘Het beste accessoire van NYFW tot nu toe’ tot ‘De tas waarop we allemaal hebben gewacht’. En we kunnen die mensen geen ongelijk geven! 😉

View this post on Instagram

SPRING SUMMER 2019

A post shared by Brandon Maxwell (@brandonmaxwell) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: