Home FASHION & BEAUTY Fashion WEEKENDTIP: ruil je kleding op het dak van het M HKA tijdens...

WEEKENDTIP: ruil je kleding op het dak van het M HKA tijdens Antwerp Fashion Exchange

Begin die kleerkast dus maar al snel op te rommelen!

Imaxtree

Staat er dit weekend nog geen shoppinguitje op de planning? Dan hebben wij dé ultieme tip voor jou! Antwerp Fashion Exchange organiseert morgen namelijk een leuke kledingruil op een adembenemende locatie. Jawel, het dakterras van het M HKA in Antwerpen! Begin die kleerkast dus maar al snel op te rommelen…

Toegegeven, ook onze kleerkast heeft meer weg van een magazijn dan van die fotogenieke dressings die we op Pinterest tegenkomen. Aan heel wat stuks hangt nog steeds het prijskaartje en van die stapel jeans trekken we er vaak maar één aan. Een grote verspilling dus, maar de redding is nabij! Antwerp Fashion Exchange organiseert namelijk voor de tweede keer een kledingruil waardoor jij met jouw miskopen en ongedragen stuks iemand wel eens heel blij zou kunnen maken. En het goede nieuws is dat jij tegelijkertijd die jas of jurk kan scoren waar je al eeuwen naar op zoek was! Van een win-winsituatie gesproken?

De spelregels

De spelregels zijn heel eenvoudig! Je levert de kleding in die je wenst te ruilen waarna de organisatie checkt of ze nog in goede staat zijn. In ruil voor jouw items krijg je dan ook tickets waarmee je zelf aan het shoppen kan slaan. Zo ontvang je één ticket voor een item van ketens als Zara en Mango tot wel 4 tickets voor een item van Adidas of Essentiel. De kledingstukken die aan het einde van de dag aan de kapstokken blijven hangen, worden uiteindelijk aan het goede doel (‘De Collectie’) geschonken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Duurzaamheid ten top

Het heuse shoppingevent van Antwerp Circular ademt dan ook duurzaamheid uit. Naast kledingstukken ruilen, kan je die dag ook kennis maken met eco-friendly labels. Denk bijvoorbeeld aan de juweeltjes van Glimps, die stuk voor stuk uit veganistisch leer gemaakt zijn. Voor een lekkere hap kan je dan weer terecht bij JUNO. Zij organiseren tijdens de kledingruil een verrukkelijke bio brunch! Mocht je geen leuke items spotten tijdens de kledingruil, kan je ook nog steeds eens een kijkje nemen bij de pop-upstand van vintagewinkel Days of Gold. Wedden dat je ogen tekort komt? 😉

Meer mode: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.