Home FASHION & BEAUTY Fashion YESSS: juwelenlabel Studio Collect opent eindelijk z’n eerste winkel in hartje Antwerpen

YESSS: juwelenlabel Studio Collect opent eindelijk z’n eerste winkel in hartje Antwerpen

Het Belgische collectief strijkt aanstaande vrijdag neer in een van de meest prestigieuze winkelstraten van Antwerpen.

Halleluja! Na een pop-upstore in november vorig jaar aan de Antwerpse Wilde Zee opent het Belgische juwelenlabel Studio Collect ein-de-lijk een vaste winkel in de Scheldestad. Vanaf aanstaande vrijdag is de Steenhouwersvest de place to be als je op zoek bent naar wat nieuwe bling.

Na KID, Clio Goldbrenner en ‘t Stad Leest verwelkomt de prestigieuze Antwerpse winkelstraat Steenhouwersvest opnieuw een winkel waarvan we nu al weten dat we er vaste klant zullen worden.

Het Belgische juwelenlabel Studio Collect strijkt er aanstaande vrijdag neer naast brillenwinkel Ace & Tate, en om dat te vieren, blijft de winkel vrijdagavond geopend tot 22u en mag je, naast de vaste collecties, de nieuwste lijn VILLA FRAGMENTUM komen ontdekken met een glaasje bubbels in de hand. Don’t mind if we do! 

Studio Collect: fab four met een voorliefde voor architecturale parels

Studio Collect werd opgericht in 2013 en bestaat uit Hermien Cassiers (26), Saskia Govaerts (28), Magaly Hermans (27) en Hannah Van Lith (26), vier juweliers die samen studeerden aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Hun visies en stijl kwamen zodanig overeen dat ze samen besloten Studio Collect op te richten.

Zo liet het collectief zich al meermaals inspireren door het huis van beeldhouwer Xavier Corbero, een van de meest invloedrijke Catalaanse kunstenaars sinds Gaudí. Verschillende elementen van zijn Spaanse casa zijn dan ook terug te vinden in het interieur van de splinternieuwe winkel in de Steenhouwersvest.

Naast de boetiek in de Steenhouwersvest zijn de juwelen van Studio Collect ook verkrijgbaar in verschillende verkooppunten in België en Nederland. Meer info vind je op www.studiocollect.com.

Praktisch

Steenhouwersvest 13
Open van woensdag tot zaterdag van 11u tot 18u
Op zondag open van 13u tot 18u

Nog meer shoppen: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.