Home FASHION & BEAUTY Fashion HEBBEN: De kleurrijke Pride-collectie van Levi’s x Kaart Blanche

HEBBEN: De kleurrijke Pride-collectie van Levi’s x Kaart Blanche

Strijden voor gelijkheid doen we in stijl.

Juni is Pride Month, maar bij ons gaan de festiviteiten nog wat langer door. Zo vindt Antwerp Pride plaats van 8 tot 12 augustus en dat is ook Levi’s niet ontgaan. Het jeansmerk slaat de handen in elkaar met Gents koppel Lars Lagaisse en Timo Delorge van Kaart Blanche voor een T-shirtlijn met een positieve boodschap.

Levi’s brengt voor de vijfde keer een Pride-collectie uit ten voordele van de Harvey Milk Foundation en Stonewall Community Foundation. Naast een resem regenboogitems staat dit jaar een simpel wit T-shirt met de woorden ‘I Am’ centraal in de collectie.

Door de slogan aan te vullen kan je jouw individualiteit tonen en tegelijk de strijd voor gelijke rechten en aanvaarding van elke vorm van seksualiteit steunen. 100% van de opbrengt gaat namelijk naar de LGBTQ-partnerorganisaties.

#Couplegoals

Nieuw dit jaar is de samenwerking met Belgisch koppel Lars Lagaisse en Timo Delorge. Deze Gentse cuties ken je misschien als de oprichters van Kaart Blanche, bekend van hun hilarische postkaartjes en – sinds kort – Instagram-gifs!

Lars en Timo vulden de basic van Levi’s op gepaste wijze aan met de slogans ‘Pride of you’, ‘Here to make a difference’ en ‘Out & about’. ‘In totaal hadden we een stuk of 15 citaten bedacht, dus hebben we Levi’s laten kiezen’, lacht Timo. ‘We wilden ons punt maken met woordspelingen en verder gaan dan een simpel statement als I am gay of I am queer.’

Iedereen doet mee

Over het nut van de collectie zijn de mannen het eens: ‘Laten we niet vergeten waarom Pride georganiseerd wordt: in veel landen heerst er nog steeds homofobie en zelfs in België is er nog werk aan de winkel. Wij zijn geen relnichten die op de barricades staan, maar willen ons steentje bijdragen op een positieve manier die tegelijk fun en fashionable is.’

Of de ontwerpen ook gedragen kunnen worden door hetero’s? ‘Natúúrlijk. Pride draait net om inclusiviteit. Iedereen mag meedoen en met een slogan als Pride of you kan je laten zien dat je de gemeenschap steunt.’

Fan van de ontwerpen? Op zaterdag 28 juli kan je bij aankoop van het ‘I Am’-T-shirt (€ 29,95) gratis een Kaart Blanche-design laten printen in de Levi’s Store, Kammenstraat 39, Antwerpen. Daarnaast krijg je er een overheerlijke Pride-eclair van Chez Claire bij!

Na het scoren van je nieuwe outfit rest je nog maar één ding: mee gaan vieren tijdens Antwerp Pride, natuurlijk.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.