Home FASHION & BEAUTY Fashion ZIEN: de 5 grootste modetrends van 2018 waar we nu al naar...

ZIEN: de 5 grootste modetrends van 2018 waar we nu al naar uitkijken

Een nieuw jaar brengt zoals steeds nieuwe modetrends met zich mee. Vergeet de solden en investeer meteen in deze vijf showstoppers zodat je 2018 in stijl kan beginnen.

De kokerrok

Vloeiende midi-jurken zijn al jaren een favoriet in onze garderobe, maar in 2018 neemt de kokerrok de fakkel over. Bang voor de ‘business woman look’? Combineer je rok met een vintage T-shirt of een bomberjasje.

Bron: Pinterest

De kitten heels

Bye bye, blokhakken. Hello, kitten heels! De elegante hak maakt z’n comeback en is, in de gedaante van metallic laarsjes en opvallende muiltjes, hipper dan ooit.

Bron: Pinterest

Veren/franjes

Niets zo leuk als franjes of veertjes die vrolijk meedansen bij elke stap die je zet. Blijf weg van de cowboylook en ga voor subtiele franjes onderaan je broekspijpen of op een glamoureuze clutch.

Bron: Pinterest

De kleur lavendel

Ultraviolet werd door Pantone uitgeroepen tot kleur van het jaar. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat de tint in 2018 ook in onze garderobe zal terugkomen. Voeg een pastelkleurige toets toe aan een neutrale outfit of combineer het met een nóg fellere tint.

Bron: Pinterest

Dark denim

Maak je geen zorgen, je hoeft je bleached jeans zeker niet in de vuilbak te kieperen. Toch raden we je aan volgend jaar te investeren in enkele donkere denimstukken (waar je trouwens makkelijker mee wegkomt op het werk, #winning).

Bron: Pinterest

[td_smart_list_end]

Nog meer trendwatching: