Home FASHION & BEAUTY Fashion Iedereen op Instagram is in de ban van deze trui van New...

Iedereen op Instagram is in de ban van deze trui van New Look

Sweater weather mag van ons gerust nog een beetje langer blijven duren.

New Look
Instagram: sarahrosegoes

Vorig jaar was iedereen verliefd op dit koraalroze pak van WE Fashion, maar ook dit jaar is er een item dat onze modeharten een stuk sneller doet slaan. Heel Instagram is namelijk in de ban van deze sweater van New Look. En we hebben nog meer goed nieuws, want het item is momenteel in solden!

De lentetemperaturen zijn nog niet helemaal in zicht, dus je kan maar beter een voorraadje warme truien inslaan. Iets waar Instagram het duidelijk mee eens is, want verschillende fashionista’s werden gespot in deze trui van New Look.

Door de zachte kleuren is het voor ons het perfecte item voor het tussenseizoen. Ook de dikte van de trui is precies goed voor deze tijd van het jaar. De sweater werd al op verschillende Instagramaccounts gespot, en hier combineren ze het exemplaar met een losse broek en een paar sneakers. Heerlijk comfortabel, just the way we like it!

Bovendien hebben we nog meer goed nieuws, want deze topper kan je nu nog met korting in huis halen. Je betaalt er maar € 20 in plaats van € 29,99 euro voor én hij is ook beschikbaar in groen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.