Home FASHION & BEAUTY Fashion FLAIR’S OFFICE OUTFIT: in een maatpak naar het werk net zoals redactrice...

FLAIR’S OFFICE OUTFIT: in een maatpak naar het werk net zoals redactrice Herlinde

Stijlvol, maar zonder dat het overdressed is.

7u30. Je wekker gaat en je twijfelt: snoozen of op je tanden bijten en de deken van je af gooien? Dat eerste, uiteraard! Al heb je nog geen outfit geselecteerd… Flair to the rescue! Om jou ’s morgens keuzestress te besparen, delen onze redactrices hun favoriete office outfit. Kijk je mee?

’s Ochtends is timing alles, ook wat het samenstellen van je outfit betreft. Om dat snel en efficiënt te regelen, deelt redactrice Herlinde haar office outfit met jullie. Als er één ding deze zomer absoluut niet mag ontbreken in jouw garderobe, dan is het wel een leuk maatpak. Je ziet er meteen gekleed uit zonder dat je al te veel werk hebt aan je outfit. Je kan jouw kostuum namelijk makkelijk combineren met een basic T-shirt en een paar laarsjes of sneakers.

Redactrice Herlinde koos voor een exemplaar met streepjes. Zo’n maatpak trekt vaak meteen de aandacht, dus je kan de rest van je look vaak redelijk simpel houden. Zo koos Herlinde voor haar favoriete witte T-shirt en een paar witte – de schoenentrend voor het najaar – laarsjes. Klaar om net als onze redactrice op de werkvloer te schitteren? Met deze items creëer je net dezelfde look!

1 / 8
Look 1
Look 1
Look 1
Look 1
Look 2
Look 2
Look 2
Look 2
Look 1
Look 1

€ 89,90 – bekijk hier

Look 1
Look 1

€ 69,90 – bekijk hier

Look 1
Look 1

€ 6,90 – bekijk hier

Look 1
Look 1

€ 100 – bekijk hier

Look 2
Look 2

€ 79,90 – bekijk hier

Look 2
Look 2

€ 49,90 – bekijk hier

Look 2
Look 2

€ 12,90 – bekijk hier

Look 2
Look 2

€ 89,90 – bekijk hier

Lees ook: