Home FASHION & BEAUTY Fashion GESPOT OP DE FASHION WEEKS: het vissershoedje is helemaal terug van weggeweest

GESPOT OP DE FASHION WEEKS: het vissershoedje is helemaal terug van weggeweest

Klaar voor wat ninetiesvibes?

Haal je zakdoek maar al boven, want de beruchte Fashion Weeks zijn officieel afgelopen. Maar wees niet getreurd! Streetstylefotografen legden afgelopen maand zowat duizenden outfits van de modewereld op beeld vast, en die geven ons eindeloos veel inspiratie voor onze herfst- en winterlooks. Eén verrassend accessoire kwam daarbij meermaals terug. Jawel, de bucket hat aka het vissershoedje!

Als je dacht dat het vissershoedje voorgoed in de 90s zou blijven, heb je het flink fout. Tijdens de voorbije Fashion Weeks werd het nostalgische accessoire meermaals op de hoofden van verschillende blogsters en andere toonaangevende mensen in de modewereld gespot. Terwijl sommigen voor een exemplaar in glanzend zwart vinyl of ruitjesstof gingen, was de versie van Prada in wit en neon ongetwijfeld de favoriet.

View this post on Instagram

Thank you always @annasui ???So much love ??

A post shared by ? (@bellahadid) on

Budgetvriendelijke variant

Van Kopenhagen tot Parijs: de bucket hat is ongetwijfeld een blijvertje voor dit najaar én volgende zomer, want het ding werd ook meermaals door modellen als Bella Hadid op de catwalks geshowd. Wil jij graag zo’n vissershoedje in huis halen, maar wil je er geen duizenden euro’s aan spenderen? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Onze favoriete online shops Monki en Asos hebben voor jou namelijk de budgetvriendelijke variant ontwikkeld. Die draag je dan met een strak maatpak of met een cosy sweater en flared broek. Durf jij de trend aan? 😉

1 / 3
Asos
Asos
Monki
Asos
Asos

€ 16,99 – Bekijk het hier

Asos
Asos

€ 16,99 – Bekijk het hier

Monki
Monki

€ 15 – Bekijk het hier

Meer mode:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.