Home FASHION & BEAUTY Fashion 5 hoogtepunten die bewijzen dat Chanels modeshow de spectaculairste van Paris Fashion...

5 hoogtepunten die bewijzen dat Chanels modeshow de spectaculairste van Paris Fashion Week was

Van heuse golven tot Pamela Andersons 'Baywatch'-momentje!

Na New York, London en Milaan trok de hele modewereld afgelopen week richting Parijs om er de laatste week van de beruchte Fashion Weeks in te zetten. Toppers als Chloé en Dior toonden ons eerder deze week alvast de trends die we volgens de Parijse modehuizen volgende zomer massaal zullen volgen. Gisteren was het uiteindelijk de beurt aan Chanel, en die show ging zoals gewoonlijk niet onopgemerkt voorbij. Wij geven je maar wat graag de vijf hoogtepunten!

Met de voetjes in het zand

Geen Chanel-raket, bos of gezellige brasserie. Nee, grootmeester Karl Lagerfeld liet dit jaar het prestigieuze Grand Palais omtoveren tot een idyllisch strand. Geen enkel detail werd over het hoofd gezien: van écht zand tot houten stoeltjes en ware strandhutjes. Er waren zelfs heuse golven én een strandwacht! Geen beter decor om je als een echte Française aan de Rivièra te wanen.

Niet één, maar twee handtassen

Als het van Chanel afhangt, pronken we volgende zomer met onze hele collectie handtassen aan onze schouder. Tegelijkertijd! Zo zagen we modellen over het strand flaneren met niet één, maar wel twee klassieke Chanel-2.55-tasjes. Lees: een paar duizenden euro’s aan elke schouder! Wie droomt daar nu niet van, toch? 😉

Pamela Andersons ‘Baywatch’-momentje

Uiteraard zaten er front row weer heel wat bekende gezichtjes. Een uitnodiging voor een van die houten Chanel-stoeltjes sla je dan ook zomaar niet af. Onder de supporters onder meer Pharrell Williams, Vanessa Paradis, maar ook Pamela Anderson! De voormalige Baywatch-actrice trok maar wat graag haar pumps uit om nog eens met de voetjes door het water te lopen. En dat leverde enkele nostalgische kiekjes op.

Topmodellen als Kaia Gerber

Dat de 17-jarige dochter van Cindy Crawford volop de modewereld aan het veroveren is, valt niet te betwisten. Nadat de prachtige brunette al te zien was op de catwalk in Milaan en New York, wist ook Lagerfeld de rijzende ster voor zijn show te boeken. Kaia en Karl zijn dan ook erg close geworden. Het duo creëerde namelijk nog maar net samen een collectie, die trouwens vanaf vandaag officieel in de rekken ligt. Kaia verscheen gisteren op het strand in het perfecte witte bloesje mét statementriem. Om van haar innemende blik nog maar te zwijgen. You go, girl!

En Karl? Die zag dat het goed was!

Zoals bij elke show verscheen ook de grootmeester zelf even ten tonele. Toch deed Karl Lagerfeld dat deze keer niet in de aanwezigheid van een van zijn muzes, maar wel aan de zijde van Virginie Viard. Zij is de rechterhand van Lagerfeld en staat de ontwerper met raad en daad bij tijdens het ontwikkelingsproces. Toch deed haar aanwezigheid ook enkelen vermoeden dat Karl wel eens aan zijn pensioen begint te denken. Hoe dan ook kijken we dankzij zijn creaties alvast volop uit naar de zomer. Fast forward, please!

Beelden: Imaxtree

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.