Home FASHION & BEAUTY Fashion SHOPTIP: scoor designerlabels aan kortingen tot -80% tijdens de Super Sale van...

SHOPTIP: scoor designerlabels aan kortingen tot -80% tijdens de Super Sale van Labellov

labellov
© Labellov

Naar jaarlijkse traditie organiseert Labellov, hét online en offline platform voor tweedehands designerhandtassen en -accessoires in België, z’n Super Sale waar je kan geniet van kortingen tot -80%. Zit jij morgenochtend om stipt 8 uur achter je laptop?

Een handtas van Chanel, een sjaaltje van Hermès, een paar sexy pumps van Christian Louboutin,… Ons lijstje voor de dag dat wij ooit de Lotto winnen, ligt al lang klaar. Al hoeven designerstukken niet per se een ver-van-je-bed-show te zijn.

Bij Labellov, hét online en offline platform in België voor luxeartikelen zoals schoenen, handtassen en tal van andere accessoires, shop je tweedehands designer stuff aan scherpe prijzen.

Maar tijdens hun jaarlijkse Super Sale kan je pas écht koopjes doen. Vanaf morgen tot en met zaterdag scoor je designerhandtassen en -accessoires aan kortingen tot -80%!

Online shoppen via de webcam

De Super Sale gaat morgenochtend om 9u30 van start in de showroom van Labellov op het Antwerpse Zuid en duurt nog tot en met zaterdag. Naast een uitgebreid designeraanbod bestaande uit klinkende namen als Delvaux, Gucci, Dior en Louis Vuitton, shop je tijdens de Super Sale ook unieke stockitems en zowel vintage als nieuwe kledingstukken.

Ben je zelf in het bezit van een designeritem dat je een nieuw leven wil schenken? Neem je handtas of accessoire mee naar de showroom en laat het gratis schatten door de experts van Labellov.

Met behulp van webcams en FaceTime wil Labellov z’n klanten de ultieme online shopervaring garanderen.

Hoewel de Super Sale zowel online als offline plaatsvindt, moedigt Labellov z’n klanten vanwege het Coronavirus aan om veilig van thuis uit te shoppen. ‘Onze showroom blijft open tijdens de normale openingsuren en hoewel we alle noodzakelijke maatregelen treffen om een zo veilig mogelijke omgeving te garanderen, laten we de klanten graag weten dat de volledige Super Sale ook volledig virtueel te beleven zal zijn’, aldus Birgit de Jager, zaakvoerder van Labellov. De Super Sale start morgenochtend om 8 uur stipt op Labellov.com.

Het platform belooft extra mensen in te zetten om klanten ook online de ultieme winkelervaring te garanderen. ‘Via onze livestream kan je van thuis uit de collectie in de winkel bekijken, ons socialmediateam zal alle tassen en accessoires met plezier tonen via webcams en alle vragen beantwoorden via de chatfunctie. Onze medewerkers bellen indien gewenst in via FaceTime om alle aspecten van een handtas meteen aan de klant te tonen.’

Dus #blijfinuwkot en shop safe, kids!

Praktisch

  • Wat? Super Sale van Labellov
  • Wanneer? Woensdag 18 maart van 09u30 tot 17u00, donderdag 19 maart van 09u30 tot 17u30, vrijdag 20 maart van 09u30 tot 16u00 en zaterdag 21 maart van 09u30 tot 16u00. Online start de Super Sale op woensdag 18 maart om stipt 08u00 ‘s ochtends.
  • Waar? Online op www.labellov.com en offline in de Verlatstraat 15 op het Antwerpse Zuid.

Nog meer leuke dingen om dit weekend te doen: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.