Home FASHION & BEAUTY Fashion COOL: ‘Vogue’ ontwikkelt samen met Nike de ultieme fashion-sneaker

COOL: ‘Vogue’ ontwikkelt samen met Nike de ultieme fashion-sneaker

De sneakers zijn volledig geïnspireerd op hoofdredactrice Anna Wintour.

© Nike / Vogue

Anne Wintour, de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue, staat wereldwijd bekend om haar onberispelijke en elegante kledingstijl. Toch kan de journaliste vanaf nu haar torenhoge hakken inruilen voor een paar comfortabelere schoenen. Vogue heeft namelijk samen met Nike een collectie fashionable sneakers ontwikkelt die volledig op haar geïnspireerd zijn.

Voor de speciale samenwerking heeft Jordan Brand twee versies van zijn iconische sneaker opnieuw bedacht. De Air Jordan 1, die je vanaf 21 juli shopt, is een hoog model in felrood of wit met een leuke rits vooraan. De Air Jordan 3 SE, die op 7 september wordt uitgebracht, is dan weer een knipoogje naar Wintours kenmerkende Chanel-tweedpakken en is dan ook gemaakt uit glimmend zwarte en rode tweed.

Leuk detail

Vogue ontwikkelde voor de gelegenheid een heus promofilmpje met daarin uiteraard the queen herself: Anna Wintour. We zien de befaamde hoofdredactrice ijverig aan het werk in haar bureau terwijl ze terloops haar eigen basketbalwedstrijdje houdt. Anna checkt elk modeartikel grondig en noteert uiteindelijk ‘AWOK’ op de pagina’s. Jawel, het ultieme teken van goedkeuring dat de afkorting is voor ‘Anna Wintour Okay’. Een detail dat je ook op elke sneaker terug kan vinden. Details over het prijskaartje alsook de verkooppunten zijn echter nog niet bekend.  Wij hopen deze sneakers in ieder geval ook in België te kunnen shoppen!

Meer mode:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.