Home FASHION & BEAUTY Fashion COOL: je kan de Fashion Weeks dit jaar live volgen via YouTube

COOL: je kan de Fashion Weeks dit jaar live volgen via YouTube

De eerste show kan je vanavond al bijwonen.

© Getty

De Fashion Weeks staan elk jaar garant voor een heleboel spectaculaire shows in New York, Londen, Milaan en Parijs. En hoewel het op onze bucketlist staat om ooit eens zo’n modeshow bij te wonen, zijn we vrijwel zeker dat we dat helaas nooit in real life zullen mogen meemaken. Daarom kwam YouTube op het geniale idee om het spektakel dit jaar live uit te zenden!

Naar jaarlijkse gewoonte showen modehuizen hun herfst- en wintercollectie vanaf begin februari tijdens de befaamde Fashion Weeks. De komende weken zullen modeontwerpers als Tom Ford, Brandon Maxwell en Marc Jacobs modellen met hun najaarscollectie voor 2020 de catwalk opsturen. En er is goed nieuws, want we kunnen dat spektakel voor het eerst meemaken vanop de eerste rij!

New York, Londen, Milaan en Parijs

YouTube is namelijk van plan om tijdens die Fashion Weeks een aantal modeshows live uit te zenden. Meer zelfs: de allereerste livestream zal vanavond al te zien zijn op het platform. In totaal zullen we meer dan 20 shows (virtueel) kunnen bijwonen. Ook de creaties van onder anderen Tory Burch, Carolina Herrera, Brandon Maxwell, Oscar de la Renta, Vera Wang en Marc Jacobs zullen live op het kanaal te zien zijn tijdens de New York Fashion Week. Het complete programma kan je hier al bekijken.

De London Fashion Week gaat door van vrijdag 14 tot en met dinsdag 18 februari. YouTube zal ook livestreams van die modeshows uitzenden en de belangrijkste creaties waaronder die van Vivienne Westwood, Victoria Beckham, Burberry en Tommy Hilfiger op het platform laten zien. Dat programma kan je hier bekijken. In Milaan zullen we dan weer modellen van Gucci, Prada, Armani en Versace aan het werk kunnen zien. De Milan Fashion Week gaat door van 18 februari tot en met 24 februari.

Afsluiten doen we op 3 maart in Parijs. De shows die we tijdens de Paris Fashion Week van 24 februari tot en met 3 maart op YouTube zullen kunnen volgen, zijn die van Saint Laurent, Chloé, Paco Rabanne, Dior, Loewe, Balmain, Celine, Hermès, Balenciaga, Valentino, Givenchy, Stella McCartney, Chanel en Louis Vuitton. Wij weten wat ons de komende weken te doen staat!

Lees ook: