Home FASHION & BEAUTY Fan van bronde? Dan is deze haarkleur vast iets voor jou

Fan van bronde? Dan is deze haarkleur vast iets voor jou

Pretty!

De 'eetbare' haarkleuren steken overal de kop op. Eerst hadden we chocolate chip cookie hair en nu laten we jullie kennis maken met cinnamon swirl hair. Een mix van lichte en donkere tinten die perfect past bij blondines en brunettes. Bovendien is het ook lekker draagbaar!

Haarstylist Ryan Pearl kwam met de benaming van deze haarkleur op de proppen. ‘Klanten begrijpen termen zoals warme en koele tinten vaak niet zo goed. Daarom probeer ik altijd een vergelijking te maken met eten. Zo hebben ze meteen een beter idee van wat ik precies bedoel’.
 

 

Een foto die door ryanpearl23 is geplaatst op

Hoe krijg je nu deze mooie look? Eerst moet de aanzet van je haar gekleurd worden. Hier is belangrijk dat de tint goed past bij je natuurlijk kleur. Zo krijg je geen last van een lelijke uitgroei. Vervolgens gaat je kapper verschillende tinten aanbrengen. Dit doet hij/zij met behulp van folie. Zo komt de kleur beter tot zijn recht en vallen sommige lokken meer op. Hier loopt dus niet allemaal vloeiend in elkaar over en dit maakt de look net zo apart.
 

Ook deze twee haarkleuren zijn echt prachtig:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.