https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Een staartje saai? Deze niet!

Een staartje saai? Deze niet!

forthosewhocravefashion.tublr.com
Ongeïnspireerd, niet echt een kapsel en saai? Not! De nieuwste ponytails zijn lief, schattig, sexy en helemaal on trend. Dé 5 nieuwkomers (ja, ook voor kort haar) én onze Pinterestselectie van mooiste paardenstaartjes.

[td_smart_list_end]

1: De gladde paardenstaart

Het mooist als je hem laag draagt. Een steil, glad en pluisvrij kapsel begint bij de shampoo: kies een intens verzorgende shampoo voor glad haar. Blaas je haar droog met de haardroger, kam tussenin met een kam met brede tanden en ga daarna met de steiltang door je haar.

Hou één lokje apart dat je rond je elastiekje draait en vaststeekt.

2: De messy ponytail

Dé populairste paarenstaart van het moment. Een gemakkelijk en snel opsteekkapsel dat er hip én vrouwelijk uitziet tegelijkertijd. Werkt het best op haar dat de dag ervoor gewassen is. Spray er textuurspray op, kam flink tegen en maak je paardenstaart. Trek daarna de staart nog aan voor meer volume bovenaan en 'krik' met vingers het volume boven de staart nog wat op door enkel lokken wat losser te trekken.

3: De officeproof paardenstaart

Een mix van strak en rommelig  zodat je opsteekkapsel netjes is maar toch een messy twist krijgt. Maak een strakke zijscheiding, maak een paardenstaart halfweg je hoofd (niet heel hoog maar ook niet onderaan). Trek nu het elastiekje eerst naar de punten van je haar toe en daarna weer strakker tegen je hoofd aan: zo krijgt de staart boven het elastiekje wat meer volume en bolling. De staart zelf kam je tegen voor wat meer structuur.

4: De sporty 'I don't care-hair' staart

Deze paardenstaart is supersnel, gemakkelijk en heeft een sexy/wild kantje. Gooi je hoofd voorover en maak een hoge staart. Maak het elastiekje niet té strak vast. Laat nu de staart weer achterover vallen en trek het elastiekje terug wat aan. Zo krijg je een paardenstaart die eruitziet alsof je hem al heel de dag inhebt: beetje uitgezakt en nonchy, perfect volgens de laatste haartrends.

5: De paardenstaart voor kort haar

Een hoog staartje zit er niet in met heel kort haar, omdat je haar onderaan er van tussenuit valt. Spray wat haarlak in je haar, kam tegen met een fijne borstel (niet té fel want dan wordt je haar te kort) en maak een laag, nonchalant staartje. Om hem toch wat extra's te geven kan je een metallic clipje rond je staartje doen.