Home FASHION & BEAUTY Een natuurlijke olie voor elk huidprobleem

Een natuurlijke olie voor elk huidprobleem

Natuurlijke oliën als verzorgingsproduct zijn hot in de beautywereld. Maar is een olie goed voor elk huidprobleem? Het antwoord is: ja. Olie kan zélfs werken voor een vette huid. Zolang je maar de juiste soort kiest voor jouw huidtype.

Acne

Clarins

Huile Lotus – € 38,95 – Clarins via Douglas.

Als je een vette huid hebt en makkelijk puistjes krijgt, wil dat niet noodzakelijk zeggen dat je absoluut geen olie mag gebruiken op je gezicht. Integendeel. Deze olie met lotusextracten reinigt en verkleint je poriën met als resultaat een fijnere en egalere huidstructuur.

Anti-aging

Melvita

Argan Oil & Rose Hip Oil Roll On – € 11,90 – Melvita.

Arganolie staat ervoor bekend te werken tegen rimpeltjes en tekenen van veroudering. Dankzij de roll-on kan je het product heel plaatselijk doseren.

Gevoelige of geïrriteerde huid

Darphin

Soin d'arôme à la Camomile – € 49,90 – Darphin.

Kamille werkt kalmerend, ideaal dus wanneer je een erg gevoelige huid hebt. Of wanneer je huid geïrriteerd is door bijvoorbeeld een allergische reactie.

Droge huid

Caudalie

Huile Divine – € 18,50 – Caudalie.

Een olie op basis van druiven, hibiscus, sesam en argan. Ze werkt voedend en hydraterend waardoor ze de perfecte verzorging is voor droge huidjes.

Doffe huid

The Body Shop

Oils of Life Facial Oil – € 35 – The Body Shop.

Deze olie zit vol antioxidanten en vitaminen en werkt revitaliserend. Ze geeft vermoeide, doffe huid een boost en maakt je huid weer stralend en glowy.

Body: winterhuid

Bio Oil

€ 19,99 voor 125ml – Bio-Oil.

Ideaal voor wie tijdens de winter snel droge handen, voeten, ellebogen of knieën krijgt. De olie werkt verzorgend en herstellend. Je kan ze ook preventief gebruiken als je in een droge ruimte moet zitten waar bijvoobeeld airconditioning aan staat.

Meer huidverzorging:

10 manieren om puistjes te voorkomen

In 5 stappen naar propere poriën

's Nachts ontschminken in maar 4 minuten

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.