Home FASHION & BEAUTY Beauty 7 manieren om je droge huid te doen stralen tegen de zomer

7 manieren om je droge huid te doen stralen tegen de zomer

Hoe celebs zo’n glowy gelaat krijgen dat het hele jaar door lijkt te stralen? Dat weten we helaas ook niet. Overwinteren op locaties waar het kwik niet onder de 25 graden daalt en de lucht eeuwig vochtig is, helpt wellicht. Wat ook helpt, is je huid elke dag weer gelukkig maken en verzorgen met de juiste producten. Want een gezonde huid, die straalt vanzelf.

1 / 7
Reinigen met olie
In balans brengen
A peeling a day…
Plan BB
Vitamine C
Glow in een potje
Nachtelijke boost
Reinigen met olie
Reinigen met olie

Een cleanser op basis van olie is zachter voor de huid en droogt ze minder snel uit dan een zeep. Na gebruik voelt je huid zacht en soepel en niet droog en trekkerig.

Cleanse Off Oil – € 30 – MAC, bij Ici Paris XL.

In balans brengen
In balans brengen

Hoewel een reinigende olie de meeste make-up en vuilrestjes wel zal verwijderen, kan je daarna beter nog even de laatste restjes verwijderen met een toner. Die brengt tegelijk ook de pH-waarde van je huid weer in balans en geeft een instant fris gevoel.

Toning Lotion Camomille – € 30,50 – Clarins, bij Ici Paris XL.

A peeling a day…
A peeling a day…

Een milde peeling die je dagelijks mag gebruiken is een snelle manier om je huid telkens opnieuw te boosten, waardoor ze weer straalt. Breng aan over het volledige gelaat met behulp van een wattenschijfje nadat je je huid hebt gereinigd.

Oxygen-Peel – € 29,90 – Filorga, bij Ici Paris XL.

Plan BB
Plan BB

Dé beste BB-crème die je huid egaliseert en het mooist doet stralen? Die vind je ongetwijfeld bij de Koreanen: de uitvinders van de BB-crème.

BB Glow Creme – € 40,90 – Erborian, Bij Ici Paris XL.

Vitamine C
Vitamine C

Met honderden ‘radiance boosting‘ en ‘glowy skin‘-serums ter beschikking is het moeilijk te weten wat nu het juiste is voor jouw huid. Eén ding is zeker: met een serum op basis van vitamine C zal je huid altijd happy zijn.

Vitamin C Booster Serum – € 64,95 – Novexpert, bij Ici Paris XL.

Glow in een potje
Glow in een potje

De Glamglow-maskers staan ervoor bekend dat ze je huid een absolute boost geven. Dit hydraterende masker is perfect wanneer je huid dof is geworden en een opkikkertje nodig heeft. Tip: breng dit aan wanneer je het vliegtuig op moet en je komt met een stralend velletje op je bestemming aan.

Thirstymud Hydrating Treatment – € 49,90 – Glamglow, bij Ici Paris XL.

Nachtelijke boost
Nachtelijke boost

‘s Nachts krijg je lichaam rust en heeft het de tijd om zichzelf volledig te herstellen, dat geldt ook voor je huid. Een verzorgende nachtcrème kan dus wonderen doen terwijl je slaapt, en zorgt ervoor dat je met een frisse en stralende huid opstaat.

High-Potency Night-A-Mins – € 45,50 – Origins, bij Ici Paris XL.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.