Home FASHION & BEAUTY Fashion Drankmerk Jägermeister lanceert zijn eerste sneakers

Drankmerk Jägermeister lanceert zijn eerste sneakers

Hopelijk een lust voor het oog, want het drankje is geen zegen voor de smaakpapillen.

Instagram @jaegermeisterde

Jägermeistershotjes tijdens de après-ski op of kerstmarkten, het is een traditie. Je kan nu zelfs een stapje – pun intended – verder gaan en sneakers kopen van het alcoholische drankje.

Sommigen kunnen niet genoeg krijgen van Jägermeister, terwijl anderen dan weer vinden dat het naar hoestsiroop smaakt. Of je het nu heerlijk of eikes vindt, de samenwerking van het drankmerk met sneakermerk Kangeroos is een feit. Het resultaat zijn wit-oranje-groen-zwarte sneakers met de kenmerkende kangeroe op de zijkant.

Verbroedering

We moeten eerlijk toegeven dat we de samenwerking in het begin een beetje vreemd vonden, want what the hell heeft een kruidendrank met schoenen te maken?! Maar na een eerste blik op de sneakers moeten we onze mening toch herzien. De verbroedering van het hert met de kangeroe is echt geslaagd. Het is een hippe, kleurrijke sneaker met toffe goudkleurige details geworden.

Subtiele verwijzingen

De sneaker is gemaakt van hertenleer en suède. Naast de kleuren van de typische Jägermeisterfles (groen, oranje en wit), bevatten de schoenen nog tal van andere subtiele verwijzingen naar het drankje. Op de hiel staat het beroemde logo met het hert afgebeeld en op de tong van de schoen staat 56, wat verwijst naar de verschillende kruiden in de likeur.

Exclusief

De exclusieve schoenen zijn vanaf 16 december verkrijgbaar in enkele winkels in Duitsland (het lijstje van deelnemende zaken staat online) en de rest wordt online verkocht. Echte fans zijn ongetwijfeld hun hotelkamer in Duitsland nu al aan het boeken. Je kan ook iets later op de dag de online verkoop checken of wachten tot ze op eBay staan.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.