https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Dit is dus dé manier om je donkere kringen te camoufleren

Dit is dus dé manier om je donkere kringen te camoufleren

Very glamourous!

Er zijn heel wat trucjes om die donkere kringen onder je ogen weg te werken wanneer je iets te lang naar Netflix gekeken hebt. Je kan ze wegwerken met corrigerende make-up, je kan een gekleurde concealer gebruiken of er simpelweg een theezakje opleggen. Maar als dat allemaal niet helpt, is er nu dus een beautytrend die je donkere kringen for sure zal wegwerken. Wat je nodig hebt? Glitter!

Iedereen kent vast de afbeelding van de met glittersterren bedekte wallen. Wel, nu is het dus een trend om van die meme een reallife variant te maken. En het ziet er mooier uit dan je misschien wel zou denken. Actrice Suki Waterhouse kwam er bijvoorbeeld mee naar de première van 'Pride and Prejudice and Zombies'. En eerlijk, het zag er prachtig uit!

Suki Waterhouse

Hoe je het zelf doet? Gewoon een beetje glitter (goud is very pretty) en gel. Gebruik absoluut geen lijm op je gezicht! MAC Cosmetics heeft bijvoorbeeld een Mixing Medium Eyeliner die perfect dienst doet om glitters op je gezicht te houden. Mix de gel met wat glitters en dep het met het topje van je vingers onder je ogen. Geen nood, het mag er best een beetje messy uit zien. Bye bye, donkere kringen!

 

A photo posted by Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse) on

Als je op het einde van de dag de glitters van je gezicht haalt, zorg er dan zeker voor dat de glitters niet in je ogen terecht komen. Gebruik gewoon een beetje make-up remover op een tissue of watje en veeg richting de haarlijn. 

Lees ook: