Home FASHION & BEAUTY Deze 4 haarkleuren passen bij elk huidtype

Deze 4 haarkleuren passen bij elk huidtype

Geen kopzorgen meer over je volgende kleurtje.

Pinterest
Het is soms zó vervelend om uit te zoeken welke haarkleur jouw huid het beste laat stralen. Hier hebben wij de oplossing voor! Er zijn namelijk vier haarkleuren die elk huidtype beeldig staan.
1 / 4
Chocolade bruin
Gouden accenten
Honing
Beige
Chocolade bruin
Chocolade bruin

Dit is een subtiele kleur, die je haar meer meer warmte geeft. De kleur is niet te licht en niet te donker, dat maakt ze zo perfect voor elk huidtype. 

Gouden accenten
Gouden accenten

Er zijn verschillende soorten gouden accenten, ze zijn meestal het mooist in de zomer wanneer je huid iets bruiner is geworden. Bij natuurlijke blondines kunnen gouden tinten gebruikt worden om dimensie te creëren in je haar. Bij donkere huidtypes kies je beter voor 'goud beige' of 'amber goud'. 

Honing
Honing

Honing is een neutrale kleur, je kan 'm bekijken als de 'denim' van haarkleuren: hij gaat bij alles. Gebruik honing als basiskleur bij blondere types of als highlights bij donkere haarkleuren. Honing heeft een diepere kleur dan goud, het is iets donkerder. 

Beige
Beige

De meeste huid -en haartypes zijn aan de koele kant, een beige toon in je haar flatteert hen allebei. Donkere huidtypes kunnen experimenteren met een beige kleur in de vorm van een zachte ombre. Lichte huidtypes kunnen accenten aanbrengen of kiezen voor een volledige beige haarkleur.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.