Home FASHION & BEAUTY Dé antikatertip voor je huid? Het aluminiummasker!

Dé antikatertip voor je huid? Het aluminiummasker!

Wat doe jij om je kater te bestrijden? Juist: liters water drinken, een vette hap eten en je zetel urenlang niet meer uit komen. Maar niet alleen je hoofd en maag hebben damage control nodig. Je huid is een niet te vergeten medeslachtoffer van de cava van vorige nacht…
 

Je huid is helemaal uitgedroogd door de alcohol, dus je moet zeker aan het smeren slaan met hydraterende crème, zodat je gezicht een vochtboost krijgt. Een beetje oogcrème en concealer zijn ook geen overbodige luxe om je wallen te camoufleren.

So far niks nieuws, maar make-uppro Ramy Gafni heeft een wel heel memorabele geheime truc tegen een skin hangover. Wat je er the morning after steevast bij moet nemen, is aluminiumfolie. Gafni beweert dat een aluminiumpakking er (beter dan gelijk welke crème) voor zorgt dat er weer leven in je poriën komt en je gezicht er minder gezwollen uitziet. Lekker goedkoop én lekker makkelijk.


Zo doe je het

Scheur genoeg stukken folie af om je hele gezicht mee te bedekken en leg die een uur in de diepvries. Neem ze er daarna uit en maak gaten voor je ogen, neus en mond, zodat je kan ademen. Leg het koude metalen masker over je huid, vouw het mooi om je gezicht en druk aan. Verwijder na 10 à 15 minuten.

Het masker kan trouwens ook gebruikt worden als remedie voor roodheden, gezwollen oogleden, verbrande huid en wijde poriën. Je huid zal er sowieso strakker en frisser uitzien na een aluminiumfix.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.