Home FASHION & BEAUTY Dankzij lived-in color hoef je maar 2 keer per jaar naar de...

Dankzij lived-in color hoef je maar 2 keer per jaar naar de kapper

Wat een natuurlijk resultaat!

Instagram: johnnyramirez1
Naar de kapper gaan: you either love it or you hate it. Wij kiezen voor optie een, maar veel van onze lezeressen houden er niet zo van. Je wil geen lelijk uitgroei, maar je wil ook niet om de zes weken in de kappersstoel zitten. Haarstylist Johnny Ramirez komt met de oplossing.

Johnny Ramirez heeft het begrip lived-in color op de kaart gezet. Bij deze haarkleurtechniek worden er verschillende highlights in je coupe aangebracht. Naargelang je haarkleur worden er meerdere tinten uitgekozen. Je aanzet blijft behouden of wordt lichtjes donkerder gemaakt. Op de lengtes van je haar komen dan de verschillende highlights en je puntjes worden gebleekt. Een beetje ombré meets balayage.
 

 

Lived in color™ #livedincolor #livedinblonde #livedinhaircolor #ramireztran #ramireztransalon #ramireztrancolor

Een foto die is geplaatst door johnnyramirez1 (@johnnyramirez1) op

Door de verschillende tinten zal je haarkleur minder snel vervagen of uitgroeien. Wel heb je een hele dosis geduld nodig als je voor deze haarkleurtechniek kiest. Een behandeling bij Johnny Ramirez duurt namelijk zo’n zes uur. Prijskaartje van deze behandeling willen we dan ook niet weten. Je hebt immers ook een vliegtuigticket naar de Verenigde Staten nodig. Vind je de look toch mooi? Print dan een foto uit en laat deze aan je kapper zien. Zo kan hij een hele mooie variatie op deze techniek maken.
 

Niks voor jou? Misschien vind je deze haarkleuren wél mooi:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.