Home FASHION & BEAUTY Fashion CUTE: dankzij JBC kunnen mama’s en hun mini’s in gepersonaliseerde sweaters flaneren

CUTE: dankzij JBC kunnen mama’s en hun mini’s in gepersonaliseerde sweaters flaneren

Ook papa's worden niet vergeten!

© JBC

Aan alle mooie liedjes komt helaas een einde. Ja, ook aan die fantastische zomervakantie. Om je eerste dag op het werk of op school een tikkeltje minder pijnlijk te maken, kan je samen met je mini’s de deur uit in deze gepersonaliseerde sweater.

Twinning is winning, luidt het gezegde, en dat hebben ze bij JBC maar al te goed begrepen! De Belgische modeketen lanceert net voor de start van het nieuwe schooljaar dan ook übercoole gepersonaliseerde sweaters. Heel fijn: op die exemplaren kan je je (bij)naam en geboortejaar in kleine zwierige letters laten borduren. Hoe dat nu precies in zijn werk gaat? Heel eenvoudig! Via de webshop van JBC kies je eerst de kleur en maat van je trui. Daarna kan je ook de kleur van het stiksel kiezen waarmee je naam wordt geborduurd.

Eens je je trui gepersonaliseerd hebt, wordt hij in België gemaakt en later bij je thuis geleverd. Ben je meer niet dan wel thuis? Dan kan je hem ook gewoon ophalen in een JBC-winkel bij jou in de buurt. Het prijskaartje? De uniseks trui is voor € 24,95 te koop, en dat van maat 92 tot en met maat 170. Mama’s en papa’s kunnen dan weer voor € 29,95 een exemplaar bestellen en daarbij kiezen tussen maten XS tot en met XL. Wat deze coole sweaters misschien nog dat tikkeltje mooier maakt, is dat ze op maat gemaakt worden door medewerkers van Bewel, ofte Berschermde Werkplaatsen Limburg. Dat is een vzw die mensen die moeilijk aan een job kunnen komen, tewerkstelt. Dit zijn dus sweaters die jou, maar ook anderen een boost geven! 😉

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.