Home FASHION & BEAUTY COOL: deze ‘dochter van’ is het nieuwe gezicht van Burberry

COOL: deze ‘dochter van’ is het nieuwe gezicht van Burberry

Ze is amper 16 en heeft een heel bekende - en knappe - papa!

Instagram: @lirislaw
Ze was al langer werkzaam als model, maar nu heeft Iris Law voor het eerst een grote campagne beet. De 16-jarige dochter van acteur Jude Law (44) mag zich officieel het nieuwe gezicht van modelabel Burberry noemen. 

'Vereerd en enthousiast'

'Ik ben zo vereerd en enthousiast dat ik deel mag uitmaken van de Burberry-familie als het nieuwe gezicht van Burberry Beauty.' Zo kondigde de Britse Iris Law (16) haar eerste grote campagne aan op Instagram

De beeldschone tiener werd door het Britse modelabel gevraagd om zijn nieuwste collectie lipsticks te promoten. De Liquid Lip Velvet is beschikbaar in vier tinten: Fawn Rose, Oxblood, Bright Plum en Military Red.
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Zo vader (en moeder), zo dochter

Met deze campagne treedt Iris – voluit Iris Tallulah Elizabeth – in de voetsporen van haar meter, topmodel Kate Moss (43), en haar mama, actrice Sadie Frost (51), die in de jaren 80 en 90 aan de bak kwam als model.
 

Jude Law

One big happy family

Sadie Frost en acteur Jude Law (44) waren getrouwd van 1997 tot 2003. Ze hebben naast Iris ook twee zonen samen, Rafferty Jellicoe (20) en Rudy Indiana Otis (14).

Verder hebben Rafferty, Iris en Rudy nog een halfbroer en twee halfzussen: Finlay Munro Kemp (de 26-jarige zoon van Frost samen met Gary Kemp, gitarist en songwriter van eightiesband Spandau Ballet), Sophia Law (de 7-jarige dochter van papa Jude en het Amerikaanse model Samantha Burke) en Ada Law (de bijna 2-jarige dochter van de Britse acteur samen met zangeres Catherine Harding). 

Mama Sadie vond intussen het geluk bij multimiljonair Darren Strowger, Jude is sinds 2015 samen met Phillipa Coan, een 30-jarige psychologe. 

Nog meer bekende kinderen: