Home FASHION & BEAUTY Beauty Om de 5 (!) seconden koopt er iemand deze budgetproof mascara

Om de 5 (!) seconden koopt er iemand deze budgetproof mascara

Je haalt hem al voor minder dan 10 euro in huis!

mascara
© Cottonbro via Unsplash

Op zoek naar een budgetproof mascara die je wimpers extra lengte en volume geeft? Dan hebben wij alvast een tip voor jou, want de laatste tijd is er één exemplaar dat ontzettend populair blijkt te zijn. Enter: de Lash Paradise Mascara van L’Oréal Paris.

De juiste mascara vinden, is niet zo makkelijk en vaak moet je het doen met de mening van anderen. De kans is namelijk groot dat een aantal beautylovers je al voor waren en je dus perfect kunnen vertellen of het product ook effectief doet wat de verpakking zegt.

Lash Paradise Mascara

Zo zijn er op Amazon duizenden reviews te vinden en de bestverkochte mascara’s op de website kregen elk al meer dan 12.000 reviews, wow! Tussen die favorieten zit er alvast ook een budgetproof exemplaar namelijk de Lash Paradise Mascara van L’Oréal Paris. Deze laatste is de afgelopen jaren alvast een echte cultklassieker geworden en volgens het merk is het item zo populair dat er in de Verenigde Staten alleen al om de vijf seconden een tube wordt verkocht (dubbel wow!).

budgetproof mascara

Op Amazon wist de mascara al meer dan 3.800 positieve reviews te verzamelen en op Cyber Monday vorig jaar was het ook een van de bestverkochte producten op die dag. ‘Deze mascara geeft je een hele dag lang dikke en volumineuze wimpers’, klinkt het in een van de reacties. Een andere gebruiker schreef dan weer het volgende. ‘Ik heb vrijwel alle mascara’s uit de drogisterij gebruikt en deze mascara van L’Oréal is zonder twijfel mijn favoriet. Zo lang deze mascara op de markt is, koop ik nooit nog een ander exemplaar.’

Daarnaast zijn er nog zo’n 250 commentaren die het product vergelijken met de Better Than Sex Mascara van Too Faced, een van de populairste mascara’s ooit. Het item van L’Oréal is volgens beautylovers een geslaagd alternatief als je op zoekt bent naar een iets goedkoper exemplaar. Iets wat je ons alvast geen twee keer moet zeggen!

De Lash Paradise Mascara is online te koop voor 8 euro.

Lees ook: