Home FASHION & BEAUTY Fashion Vergeet die wijde jurken, de bodycontrend is klaar om je kleerkast (opnieuw)...

Vergeet die wijde jurken, de bodycontrend is klaar om je kleerkast (opnieuw) in te palmen

Vooral de geribde jurk lijkt erg geliefd!

© Getty

De Kardashian-clan omarmt deze trend al jaren, maar de kans is groot dat de bodycontrend zich deze zomer ook weleens een weg tot in jouw kleerkast weet te banen. Je maakt je look daarbij zo sexy als je zelf wil, maar één ding is zeker: je silhouet komt er perfect mee tot zijn recht.

We spotten ze meestal in een geribde versie, maar nauwsluitend zijn de bodyconjurken, -tops en -short die nu in de rekken hangen stuk voor stuk. Als je denkt dat deze stijl daarom enkel weggelegd is voor vrouwen met een minuscule taille, heb je het helemaal mis. De bodycontrend weet je rondingen te omhelzen, je zelfvertrouwen te boosten en je look dat va-va-voom-effect te geven. Hoe de trend zo in opmars kwam? Wel de welbekende fietsbroekjes van vorig seizoen waren een eerste stap, en dit jaar vervoegen de strakke tops en jurken zich tot die ‘gewaagde’ garderobe.

Hoewel Parisienne Jeanne Damas bewijst dat beige erg chic oogt, hoef je bij deze trend niet bang te zijn voor felle kleuren en kies je bij voorkeur nog voor co-ords. Je weet wel, een top en een onderstuk die netjes bij elkaar passen. Wil je je look helemaal cool maken? Ga dan voor een heuptas en flink wat accessoires. Als je het liever wat voorzichtiger aanpakt, kan je ook net zo goed een hemd met een iets losser silhouet bovenop je top dragen. Knoop het desnoods nog rond je taille om de aandacht op je figuur te blijven vestigen.

View this post on Instagram

Pink Friday 💞🌸🌷🌺

A post shared by NNENNA (@nnennaechem) on

View this post on Instagram

Excited for fall, but going to miss this 💘

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

View this post on Instagram

🍦

A post shared by Alice Barbier & js Roques (@jaimetoutcheztoi) on

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.